Ο Συναγερμός Για Την Αλλαγή Του Κλίματος αποδείχτηκε λανθασμένος ξανά!  Ο Πάγος Της Αρκτικής Είναι Τώρα 3% Κάτω Από Τον Μέσο Όρο Των 30 Ετών

Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση από το πρόγραμμα παρατήρησης της Γης της ΕΕ, ο θαλάσσιος πάγος της Αρκτικής είναι μόλις 3 τοις εκατό κάτω από τον μέσο όρο των 30 ετών.

Ωχ, το αφήγημα απέτυχε!

Ο περιβαλλοντικός συντάκτης της Daily Sceptic, Chris Morrison , εξηγεί τα δεδομένα:

Η κόκκινη γραμμή στο γράφημα στα αριστερά απεικονίζει το ρεκόρ του 2021 και φαίνεται ότι είναι μια βελτίωση σε σχέση με τα τελευταία χρόνια. Οι αποκλίσεις από τον μέσο όρο του Μαρτίου και του Σεπτεμβρίου που εμφανίζονται στα δεξιά έχουν αμφότεροι μειωθεί τα τελευταία χρόνια.

Απάτη απάτης για την κλιματική αλλαγή, η στάθμη του νερού της Αρκτικής

Φυσικά, από ιστορική και γεωλογική άποψη, αυτές οι αλλαγές είναι ασήμαντες, αλλά είναι πιθανό να βάλουν έναν φραγμό στον γενικά υστερικό τόνο σχετικά με τον πολικό καιρό που συναντάται στις περισσότερες συζητήσεις για την κλιματική αλλαγή. Αυτός ο τόνος εμφανίστηκε το 2009 όταν ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Αλ Γκορ ανέφερε ότι υπήρχε μεγάλη πιθανότητα ο Βόρειος Πόλος να είναι απαλλαγμένος από πάγους το καλοκαίρι μέχρι το 2013.

Όσον αφορά την κλιματική καταστροφολογία, η Αρκτική είναι το δώρο που συνεχίζει να δίνει. Συζητώντας ένα σχέδιο κρακ ποτ για να «σωθεί ο πάγος της Αρκτικής» πασπαλίζοντάς τον με γυαλί, ο ιστότοπος του BBC Future Planet σημείωσε το 2020 ότι η περιοχή βρισκόταν σε «αυτοκαταστροφικό βρόχο ανατροφοδότησης». Μεγάλο μέρος του πάγου λέγεται ότι «εξαφανίζεται γρήγορα».

Ο Morrison συνεχίζει να τεκμηριώνει πώς ο θαλάσσιος πάγος της Αρκτικής έχει αυξηθεί και μειώνεται για εκατοντάδες χρόνια ιστορικών αρχείων και πολύ πριν ο άνθρωπος αρχίσει να εκπέμπει διοξείδιο του άνθρακα σε σημαντικό βαθμό.

θαλάσσιο πάγο του κόλπου

Όπως τονίσαμε πέρυσι , ένας από τους συντάκτες της έκθεσης IPCC των Ηνωμένων Εθνών που εστίασε στις «ακραίες» συνέπειες της ανθρωπογενούς υπερθέρμανσης του πλανήτη επαίνεσε το γεγονός ότι «οι άνθρωποι έχουν αρχίσει να φοβούνται» για την κλιματική αλλαγή και ότι αυτό θα «επηρέαζε τον τρόπο που ψηφίζουν».

Ωστόσο, οι προφητείες για την κλιματική αλλαγή για την ημέρα της κρίσης έχουν αποδειχτεί θεαματικά λανθασμένες ξανά και ξανά.

Σύμφωνα με μια πολύ προαναγγελθείσα έκθεση του 2004 , η ανθρωπογενής κλιματική αλλαγή θα προκαλούσε «εκατομμύρια» θανάτους, βυθισμένες μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις, πυρηνικό πόλεμο και παγκόσμιες περιβαλλοντικές ταραχές… όλα μέχρι το 2020.

Δεν έγινε ποτέ.

Σχετικό άρθρο: Οι 10 προβλέψεις του Al Gore για την υπερθέρμανση του πλανήτη, 16 χρόνια αργότερα — καμία δεν συνέβη!

Όπως τονίσαμε τον Ιανουάριο του 2020, το Εθνικό Πάρκο Παγετώνων της Μοντάνα αναγκάστηκε να αφαιρέσει όλες τις πινακίδες που έγραφαν «οι παγετώνες θα έχουν εξαφανιστεί όλοι μέχρι το 2020», αφού το σενάριο της καταστροφής δεν συνέβη.

το εθνικό πάρκο παγετώνων αφαιρεί ταμπέλες 2020 750x394

Οι λεγόμενοι «ειδικοί του κλίματος»  έχουν κάνει λάθος ξανά και ξανά σε όλα, από την πρόβλεψη του Paul Ehrlich για εκατομμύρια θανάτους από λιμό μέχρι τη δεκαετία του '80, μέχρι τον παράλογο ισχυρισμό του Al Gore ότι η Αρκτική θα είχε καλοκαίρια «χωρίς πάγο» μέχρι το 2013. .

αρκτικό κάλυμμα πάγου

Στα τέλη της δεκαετίας του '70, οι ειδικοί στο κλίμα είπαν ότι ερχόταν μια νέα εποχή των παγετώνων . Δεν έγινε.

Τίποτα από όλα αυτά δεν συμβαίνει ποτέ, ωστόσο στους ίδιους «ειδικούς» εξακολουθούν να παρέχονται πλατφόρμες και τεράστια χρηματοδότηση για να επιμείνουν να μειώσουμε το βιοτικό μας επίπεδο, ενώ οι φωνές διαφωνίας φιμώνονται με κυβερνητικό διάταγμα, λογοκρισία Big Tech και αλγόριθμους μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

πηγη https://pelopasnews.blogspot.com/2022/05/farsa-klimatiki-allagi.html

Νεότερη Παλαιότερη