ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΥΝΑΣΤΙΚΗ ΕΛΙΤ


   
Βασίλισσα Ελισάβετ II [Οίκος του Windsor] / Jacob Rothschild / David Rockefeller / Το Βατικανό

«Στο κέντρο της ολιγαρχίας βρίσκεται η ιδέα ότι ορισμένες οικογένειες γεννιούνται για να κυβερνούν ως αυθαίρετη ελίτ, ενώ η συντριπτική πλειονότητα οποιουδήποτε δεδομένου πληθυσμού είναι καταδικασμένη σε καταπίεση , δουλοπαροικία ή σκλαβιά.Οι ολιγάρχες προσδιορίζουν τον πλούτο καθαρά με χρηματικούς όρους και ασκούν τοκογλυφία, μονεταρισμό και λεηλασία.

... Η ουσία του ολιγαρχισμού συνοψίζεται στην ιδέα της αυτοκρατορίας, στην οποία μια ελίτ που αυτοπροσδιορίζεται ως κυρίαρχη φυλή κυβερνά μια υποβαθμισμένη μάζα σκλάβων ή άλλων καταπιεσμένων θυμάτων. Εάν οι ολιγαρχικές μέθοδοι επιτρέπεται να κυριαρχούν στις ανθρώπινες υποθέσεις, δημιουργούν πάντα μια κρίση κατάρρευσης του πολιτισμού, με οικονομική ύφεση, πόλεμο, πείνα, πανούκλα και επιδημία. Πυλώνας του ολιγαρχικού συστήματος είναι η οικογενειακή περιουσία. Η συνέχεια της οικογενειακής περιουσίας που κερδίζει χρήματα μέσω τοκογλυφίας και λεηλασίας είναι συχνά πιο σημαντική από τη βιολογική συνέχεια μεταξύ των γενεών της οικογένειας που κατέχει την περιουσία».

"The Venetian Black Nobility and the Concept of Oligarchy" ένα άρθρο των Δρ. Webster Griffin Tarpley & James Higham

 

"Υπάρχει ένα τεράστιο δίκτυο ιδιωτικών οικονομικών συμφερόντων, που ελέγχεται από τις κορυφαίες αριστοκρατικές και βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης
... Μια μυστική διασταυρούμενη τεράστια συμμετοχή ιδιωτικών οικονομικών συμφερόντων συνδέεται με την παλιά αριστοκρατική ολιγαρχία της Δυτικής Ευρώπης."

William Engdahl, Executive Intelligence Review, Απρίλιος 1997

 

"Οι ευρωπαϊκές δυναστικές οικογένειες συνιστούν μια οικονομική ολιγαρχία· είναι η δύναμη πίσω από τον θρόνο του Ουίνδσορ [Βρετανία]. Θεωρούν τους εαυτούς τους ως κληρονόμους της ενετικής ολιγαρχίας [Μαύρων Ευγενών]."

ιστορικός Jeffrey Steinberg, henrymakow.com

 

«Οι Μαύροι Ευγενείς είναι οι ολιγαρχικές οικογένειες της Βενετίας και της Γένοβας, που τον 12ο αιώνα κατείχαν προνομιακά εμπορικά δικαιώματα (μονοπώλια). Η πρώτη από τις τρεις σταυροφορίες, από το 1063 έως το 1123, καθιέρωσε την εξουσία της Ενετικής Μαύρης Ευγενείας και εδραίωσε τη δύναμη των Η πλούσια άρχουσα τάξη Το 1204 οι ολιγαρχικές οικογένειες μοιράστηκαν φεουδαρχικούς θύλακες στα μέλη τους, και από αυτή την ημερομηνία, έχτισαν την εξουσία έως ότου η κυβέρνηση έγινε μια κλειστή εταιρεία των κορυφαίων οικογενειών των Μαύρων Ευγενών.
Η Ευρωπαϊκή Μαύρη Ευγενία είναι υπεύθυνη για τις ύπουλες εμπλοκές πολλών μυστικών εταιρειών και οργανώσεων, οι οποίες υποστηρίζονται από υψηλά οικονομικά και ισχυρές πολιτικές διασυνδέσεις. Τέτοιοι οργανισμοί περιλαμβάνουν: Τριμερής Επιτροπή, Όμιλος Bilderberg, Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR), Ηνωμένα Έθνη, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), Παγκόσμια Τράπεζα, Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS), Λέσχη της Ρώμης, Chatham House και πολλοί άλλοι. Οι σημερινές ευρωπαϊκές οικογένειες Μαύρων Ευγενών συνδέονται με τον Οίκο των Γκουέλφ, μια από τις αρχικές οικογένειες Μαύρων Ευγενών της Βενετίας από τον οποίο κατάγεται ο Οίκος του Ουίνδσορ και επομένως η σημερινή Βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου Ελισάβετ Β'».

Ο Δρ John Coleman στο βιβλίο του "The Committee of 300: A Brief History of World Power"

 

"Κατά τον Μεσαίωνα, τα ευρωπαϊκά κέντρα εξουσίας συγχωνεύτηκαν σε δύο στρατόπεδα: τους Γκιβελίν και τους Γκουέλφους. Στη συνέχεια ο Πάπας συμμάχησε με τους Γκουέλφους εναντίον των Γκιβελίν με αποτέλεσμα τη νίκη τους. Όλη η σύγχρονη ιστορία πηγάζει άμεσα από τον αγώνα μεταξύ αυτών των δύο δυνάμεων. Οι Guelphs ονομάζονταν επίσης Black Guelphs και Black Nobility. Κάθε μεταγενέστερο πραξικόπημα, επανάσταση και πόλεμος επικεντρώθηκε στη μάχη των Guelphs για να κρατήσουν και να ενισχύσουν τη δύναμή τους, που είναι τώρα η Παγκόσμια Τάξη. Η δύναμη των Guelphs αυξήθηκε μέσω του ελέγχου τους στο τραπεζικό και το διεθνές εμπόριο».

Ο Δρ. Webster Griffin Tarpley & James Higham στο βιβλίο τους "The Venetian Black Nobility and the Concept of Oligarchy"

 

ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ

Το όνομα " Rothschild" δεν μπορεί να βρεθεί στη λίστα της έκδοσης με τους 500 πλουσιότερους ανθρώπους στη Γη, επειδή ο πλούτος της οικογένειας έχει κατανεμηθεί σε εκατοντάδες κληρονόμους όλα αυτά τα χρόνια. Αν και είναι δύσκολο να εκτιμηθεί ακριβώς πόσο αξίζει αυτή η ισχυρή οικογένεια Σύμφωνα με τη διάσημη μυστικότητά τους και την κλίμακα των εργασιών τους, η καθαρή αξία έχει εκτιμηθεί μεταξύ 1 τρισεκατομμυρίων και 100 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.
Οι Rothschild πιστεύεται ότι ελέγχουν την Τράπεζα της Αγγλίας, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, την Federal Reserve, την Παγκόσμια Τράπεζα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών. Κατέχουν το μεγαλύτερο μέρος του χρυσού στον κόσμο και του Χρυσού Χρυσού του Λονδίνου και, σύμφωνα με μια εκτίμηση της Credit Suisse, τα 231 τρισεκατομμύρια δολάρια ελέγχονται από την Έβελιν Ρότσιλντ, τη σημερινή κεφαλή της οικογένειας».

www.australiannationalreview.com, 2014

 

«Ο συνδυασμένος πλούτος των Ρότσιλντ το 1998 ήταν περίπου 100 τρισεκατομμύρια δολάρια».

Ο Gaylon Ross Sr. συγγραφέας του "Who's Who of the Global Elite"

 

"Η περιουσία του Τζέιμς Ρότσιλντ είχε φτάσει τα 600 εκατομμύρια. Μόνο ένας άνδρας στη Γαλλία είχε περισσότερα. Αυτός ήταν ο βασιλιάς, του οποίου η περιουσία ήταν 800 εκατομμύρια. Ο συνολικός πλούτος όλων των τραπεζιτών στη Γαλλία ήταν 150 εκατομμύρια λιγότερος από αυτόν του Τζέιμς Ρότσιλντ. Αυτό Φυσικά του έδωσε ανείπωτες εξουσίες, ακόμη και σε βαθμό που να ανατρέπει κυβερνήσεις όποτε το επέλεγε».

Ο David Druck στο βιβλίο του "Baron Edmond de Rothschild"
[Ο James de Rothschild (1792-1868) ήταν ο νεότερος γιος του ιδρυτή της δυναστείας Rothschild, Mayer Amshel Rothschild (1744-1812)]
[Edmond de Rothschild (1845-19) του Τζέιμς ντε Ρότσιλντ]

 

«Οι Ρότσιλντ έχουν πλειοψηφικό μερίδιο σε όλες σχεδόν τις κεντρικές τράπεζες στον κόσμο».

Ο Ντιν Χέντερσον στο βιβλίο του "Big Oil & Their Bankers In The Persian Gulf"

 

"Αν και η οικογένεια Rothschild διατηρεί τώρα γενικά πολύ χαμηλό δημόσιο προφίλ, εξακολουθεί να έχει σημαντικές επιχειρηματικές δραστηριότητες σε ένα ευρύ φάσμα τομέων. Αν και μπορεί να μην βρείτε κανένα συγκεκριμένο Rothschild στη λίστα των πλουσιότερων του Forbes, η οικογένεια εκτιμάται ότι ελέγχει 1 τρισεκατομμύριο δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία σε όλο τον κόσμο, έχοντας έτσι μια δυνατή φωνή σε όλο το γεωπολιτικό φάσμα που πολλοί αντιλαμβάνονται ως ένα κρυφό χέρι που χειραγωγεί τα γεγονότα σιωπηλά πίσω από ένα πέπλο μυστικότητας και σιωπής».

Τζέι Συρμόπουλος, 2017

 

«Επτά άνδρες στη Γουόλ Στριτ ελέγχουν τώρα ένα μεγάλο μερίδιο της βασικής βιομηχανίας και των πόρων των Ηνωμένων Πολιτειών... Αυτοί οι ισχυροί άνδρες ήταν υπόλογοι σε μια ξένη δύναμη που επιδίωκε σταθερά να επεκτείνει τον έλεγχό της στη νεαρή δημοκρατία των Ηνωμένων Πολιτειών Πολιτεία από την ίδρυσή της. Αυτή η δύναμη ήταν η οικονομική δύναμη της Αγγλίας, με επίκεντρο το Παράρτημα του Οίκου των Ρότσιλντ στο Λονδίνο. Το γεγονός ήταν ότι το 1910, οι Ηνωμένες Πολιτείες διοικούνταν για όλους τους πρακτικούς σκοπούς από την Αγγλία, και έτσι είναι σήμερα [1911]."

"The Seven Men" ένα άρθρο του John Moody - McClure's Magazine, Αύγουστος 1911

 

"Η τράπεζα Barings που ελέγχεται από τους Ρότσιλντ χρηματοδότησε το κινεζικό όπιο και το αφρικανικό δουλεμπόριο. Χρηματοδότησε την αγορά της Λουιζιάνα. Ο Οίκος των Ρότσιλντ χρηματοδότησε τον Πρωσικό Πόλεμο, τον Κριμαϊκό Πόλεμο και τη βρετανική απόπειρα κατάληψης της Διώρυγας του Σουέζ από τους Γάλλους. Ο Νάθαν Ρότσιλντ έκανε ένα τεράστιο οικονομικό στοίχημα για τον Ναπολέοντα στη μάχη του Βατερλώ, ενώ χρηματοδότησε επίσης την εκστρατεία του Δούκα του Ουέλινγκτον στη χερσόνησο κατά του Ναπολέοντα. Τόσο ο Μεξικανικός Πόλεμος όσο και ο Εμφύλιος ήταν χρυσωρυχεία για την οικογένεια."

Ο Ντιν Χέντερσον στο βιβλίο του "Big Oil & Their Bankers in the Persian Gulf"

 

"Οι Rothschild κατατάσσονται μεταξύ των πλουσιότερων γενεαλογιών στον κόσμο. Υπολογίζεται ότι η οικογένεια Rothschild ελέγχει περιουσιακά στοιχεία αξίας άνω των 2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Σήμερα, οι συμμετοχές τους καλύπτουν έναν αριθμό διαφορετικών βιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένων των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, των ακινήτων, των ορυχείων και της ενέργειας. "

www.investopedia.com, 2016

 

Ο Μπέρναρντ Μπαρούχ, ένας πράκτορας των Ρότσιλντ στη Νέα Υόρκη στις αρχές του 20ου αιώνα, ίδρυσε το καταπίστευμα καπνού, το καταπίστευμα χαλκού και άλλα καταπιστεύματα για τους Ρότσιλντ. Έγινε ο γκρίζος εξέχων του προγράμματος ατομικής βόμβας των Ηνωμένων Πολιτειών όταν ο λακέι του Τζ. Ο Ρόμπερτ Οπενχάιμνερ έγινε διευθυντής της ανάπτυξης βομβών στο Λος Άλαμος και ο λακέι του στην Ουάσινγκτον Τζέιμς Φ. Μπερνς συμβούλεψε τον Τρούμαν να ρίξει την ατομική βόμβα στη Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι».

Eustace C. Mullins "The Secret History Of The Atomic Bomb"

 

«Υπήρχε μια καλά θεμελιωμένη αντίληψη από την αρχή της Αμερικής ότι οι Ευρωπαίοι τραπεζίτες των Ιλλουμινάτι υπό την ηγεσία των Ρότσιλντ προσπάθησαν να γονατίσουν την Αμερική και να την επαναφέρουν στο μαντρί του Στέμματος της Αγγλίας».

Ο Ντιν Χέντερσον στο βιβλίο του "Big Oil & Their Bankers in the Persian Gulf"

 

«Οι Ρότσιλντ ελέγχουν την Τράπεζα της Αγγλίας, την Ομοσπονδιακή Τράπεζα, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, το ΔΝΤ, την Παγκόσμια Τράπεζα και την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών. Επίσης κατέχουν το μεγαλύτερο μέρος του χρυσού στον κόσμο καθώς και το Χρυσό Χρυσού του Λονδίνου, το οποίο Καθορίζει την τιμή του χρυσού κάθε μέρα. Λέγεται ότι η οικογένεια κατέχει πάνω από το ήμισυ του πλούτου του πλανήτη που εκτιμάται από την Credit Suisse στα 231 τρισεκατομμύρια δολάρια».

Pete Papaherakles, americanfrepress.net

 

«Η οικογένεια Rothschild... συσσώρευσε τον τεράστιο πλούτο της εκδίδοντας πολεμικά ομόλογα στους Μαύρους Ευγενείς για αιώνες, συμπεριλαμβανομένων των Βρετανών Windsors, των Γάλλων Bourbons, των Γερμανών von Thurn und Taxis, των ιταλικών Savoys και των Αυστριακών και Ισπανών Αψβούργων».

Ο Ντιν Χέντερσον στο βιβλίο του "Big Oil & Their Bankers In The Persian Gulf"

 

"Οι Ρότσιλντ είχαν αρκετούς πράκτορες στην Αμερική που ξεκίνησαν τα χρήματά τους και τους εξυπηρετούσαν ακόμα καλά - τους Μόργκαν και τους Ροκφέλερ... Ήταν το κεφάλαιο των Ρότσιλντ που έκανε τους Ροκφέλερ τόσο ισχυρούς (πετρέλαιο και τραπεζικές εργασίες). Χρηματοδότησαν επίσης τις δραστηριότητες του Edward Harriman (σιδηρόδρομοι) και του Andrew Carnegie (χάλυβας)».

"The Rothschild Bloodline" ένα άρθρο από το www.theforbiddenknowledge.com

 

«Κοντά στα τέλη του 19ου αιώνα, η τράπεζα Rothschild, ήταν η μεγαλύτερη συγκέντρωση χρηματοοικονομικού κεφαλαίου στον κόσμο».

Andrew Gavin Marshall, Παγκόσμια Έρευνα

 

"Αν και η οικογένεια Rothschild διατηρεί τώρα γενικά πολύ χαμηλό δημόσιο προφίλ, εξακολουθεί να έχει σημαντικές επιχειρηματικές δραστηριότητες σε ένα ευρύ φάσμα τομέων. Αν και μπορεί να μην βρείτε κανένα συγκεκριμένο Rothschild στη λίστα των πλουσιότερων του Forbes, η οικογένεια εκτιμάται ότι ελέγχει 1 τρισεκατομμύριο δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία σε όλο τον κόσμο, έχοντας έτσι μια δυνατή φωνή σε όλο το γεωπολιτικό φάσμα που πολλοί αντιλαμβάνονται ως ένα κρυφό χέρι που χειραγωγεί τα γεγονότα σιωπηλά πίσω από ένα πέπλο μυστικότητας και σιωπής».

Τζέι Συρμόπουλος, 2017

 

"Οι Ρότσιλντ κατέχουν το Reuters και το Associated Press...Έχουν έλεγχο στο ABC, το CBS και το NBC...Οι ελβετικές τράπεζες του Ρότσιλντ κατέχουν τον πλούτο του Βατικανού και της ευρωπαϊκής μαύρης αριστοκρατίας."

Ντέιβιντ Άικ

 

"Η βρετανική βασιλική οικογένεια κυβερνά τον κόσμο, αλλά δεν τον κυβερνά μόνη της. Υπάρχουν τουλάχιστον τρεις άλλοι παράγοντες: οι κεντρικές τράπεζες, η κληρονομιά του Cecil Rhodes και η τεράστια οικονομική δύναμη της μεγαλύτερης διεθνούς τραπεζικής οικογένειας, των Rothschild".

"Ποιος διοικεί τον κόσμο και ελέγχει την αξία των περιουσιακών στοιχείων;" ένα άρθρο της Joan Veon

 

"Η οικογένεια Rothschild σε συνδυασμό με τον Ολλανδικό House of Orange ίδρυσαν την Bank of Amsterdam στις αρχές του 1600 ως την πρώτη κεντρική τράπεζα στον κόσμο. Το 1694 [ο Βρετανός Βασιλιάς] William III συνεργάστηκε με τους Rothschild για να ξεκινήσει την Τράπεζα της Αγγλίας."

Ο Ντιν Χέντερσον στο βιβλίο του "Big Oil & Their Bankers In The Persian Gulf"

 

«Ο Οίκος των Ρότσιλντ χρηματοδότησε τον Πρωσικό Πόλεμο, τον Κριμαϊκό Πόλεμο και τη βρετανική απόπειρα κατάληψης της Διώρυγας του Σουέζ από τους Γάλλους. Ο Νάθαν Ρότσιλντ έκανε ένα τεράστιο οικονομικό στοίχημα στον Ναπολέοντα στη μάχη του Βατερλό, ενώ χρηματοδότησε επίσης την εκστρατεία του Δούκα του Ουέλινγκτον στη χερσόνησο εναντίον του Ναπολέοντα.Τόσο ο μεξικανικός πόλεμος όσο και ο εμφύλιος ήταν χρυσωρυχεία για την οικογένεια».


"The House of Rothschild" ένα άρθρο του Dean Henderson

 

«Πιστεύεται ότι οι Rothschild κατέχουν το 53% των μετοχών της Federal Reserve των ΗΠΑ».

Ο David Allen Rivera στο βιβλίο του "Final Warning: A History of the New World Order", 2010

 

"Το τραπεζικό σύστημα Rothschild, Rockefeller και Warburg συνδυάζει τον έλεγχο Big Oil... Η Royal Dutch/Shell ελέγχεται από τις οικογένειες Rothschild, Oppenheimer, Nobel και Samuel μαζί με τον Βρετανικό Οίκο του Windsor και τον Ολλανδικό Οίκο του Orange."

Ο Ντιν Χέντερσον από το βιβλίο του "Big Oil & Their Bankers In The Persian Gulf"

 

«Η δύναμη και ο πλούτος του Οίκου των Ρότσιλντ αυξήθηκαν σε τέτοιες διαστάσεις που μέχρι το 1900 υπολογίστηκε ότι έλεγχαν τον μισό πλούτο του κόσμου».

Ο Des Griffin στο βιβλίο του "Descent Into Slavery?"

 

"Οι Rothschild ελέγχουν μια μακρινή οικονομική αυτοκρατορία, η οποία περιλαμβάνει πλειοψηφικά μερίδια στις περισσότερες κεντρικές τράπεζες του κόσμου. Η φυλή Edmond de Rothschild κατέχει την Banque Privee SA στο Λουγκάνο της Ελβετίας και την Rothschild Bank AG της Ζυρίχης. Η οικογένεια του Jacob Lord Rothschild κατέχει οι ισχυροί Rothschild Italia στο Μιλάνο. Είναι μέλη του αποκλειστικού Club of the Isles, το οποίο παρέχει κεφάλαια για το Quantum Fund NV του Τζορτζ Σόρος, το οποίο έκανε μια δολοφονία το 1998-1999 καταστρέφοντας τα νομίσματα της Ταϊλάνδης, της Ινδονησίας και της Ρωσίας."

Ο Ντιν Χέντερσον στο βιβλίο του "Big Oil & Their Bankers In The Persian Gulf"

 

Με το πέρασμα των αιώνων, οι Ρότσιλντ έχουν συγκεντρώσει χρυσόβουλα αξίας τρισεκατομμυρίων δολαρίων στα υπόγεια θησαυροφυλάκια τους και έχουν στριμώξει την προσφορά χρυσού στον κόσμο. Κατέχουν έλεγχο στη μεγαλύτερη εταιρεία πετρελαίου στον κόσμο, τη Royal Dutch Shell. Διαχειρίζονται ψεύτικα φιλανθρωπικά ιδρύματα και υπεράκτιες τραπεζικές εργασίες υπηρεσίες όπου ο πλούτος των μαύρων ευγενών και του Βατικανού είναι κρυμμένος σε μυστικούς λογαριασμούς σε ελβετικές τράπεζες, καταπιστεύματα και εταιρείες συμμετοχών της Rothschild».

www.helpfreetheearth.com/articles_2.html

 

"Αν κοιτάξετε πίσω σε κάθε πόλεμο στην Ευρώπη... θα δείτε ότι κατέληγαν πάντα με την εγκαθίδρυση μιας ισορροπίας δυνάμεων. Με κάθε ανασχηματισμό υπήρχε μια ισορροπία δυνάμεων σε μια νέα ομάδα γύρω από τον Οίκο των Ρότσιλντ στην Αγγλία , Γαλλία ή Αυστρία. Ομαδοποίησαν τα έθνη έτσι ώστε αν κάποιος βασιλιάς έβγαινε από τη γραμμή, θα ξεσπούσε πόλεμος και ο πόλεμος θα αποφασιζόταν με ποιον τρόπο θα πήγαινε η χρηματοδότηση. Η έρευνα για τις θέσεις χρέους των αντιμαχόμενων εθνών συνήθως δείχνει ποιος τιμωρούνταν ."

Ο καθηγητής Stuart Crane από το βιβλίο του Dean Henderson "Big Oil & Their Bankers in the Persian Gulf"

 

"Η φυλή των Rothschild έχει διεισδύσει στην κυβέρνησή σας, στα μέσα ενημέρωσης σας, στα τραπεζικά σας ιδρύματα. Δεν είναι πλέον ικανοποιημένοι με τη διάπραξη θηριωδιών στη Μέση Ανατολή, το κάνουν τώρα στο δικό τους έδαφος (Ευρώπη), απελπισμένοι να ολοκληρώσουν το σχέδιο για ένα παγκόσμια κυβέρνηση, παγκόσμιος στρατός, με μια παγκόσμια κεντρική τράπεζα».

Ο Ρώσος πρόεδρος Βαντίμιρ Πούτιν είπε σε μια ομάδα περιοδείας στο Κρεμλίνο, το 2017

 

HOUSE OF WINDSOR
Το βρετανικό «Στέμμα», η «Πόλη του Λονδίνου» και το βρετανικό «Money Power»

"Ο Οίκος των Γκουέλφ, μια από τις οικογένειες των Μαύρων Ευγενών της Βενετίας, είναι η παλαιότερη δυναστεία στην Ευρώπη, ηλικίας περίπου 800 ετών. Επιβιώνει μέχρι σήμερα ως ο βρετανικός οίκος των Γουίνδσορ. Άλλες σημαντικές σημερινές ευρωπαϊκές οικογένειες "Μαύρων Ευγενών" περιλαμβάνουν: House of Bernadotte (Σουηδία), House of Bourbon (Γαλλία), House of Braganza (Πορτογαλία), House of Grimaldi (Μονακό), House of Habsburg (Αυστρία), House of Hanover (Γερμανία), House of Hohenzollern (Γερμανία) , House of Karadjordjevic (Γιουγκοσλαβία), House of Liechtenstein (Λιχτενστάιν), House of Nassau (Λουξεμβούργο), House of Oldenburg (Δανία), House of Orange (Ολλανδία), House of Savoy (Ιταλία,) House of Wettin (Βέλγιο), House of Wittelsbach (Γερμανία), House of Württemberg (Γερμανία), House of Zogu (Αλβανία).

Ο Δρ. Webster Griffin Tarpley & James Higham σε ένα άρθρο "The Venetian Black Nobility and the Concept of Oligarchy"

 

"Οι πρόδρομοι των Ελευθεροτέκτονων - οι Ναΐτες Ιππότες - ίδρυσαν την έννοια της τραπεζικής και δημιούργησαν μια "αγορά ομολόγων" ως μέσο ελέγχου των Ευρωπαίων ευγενών μέσω των πολεμικών χρεών... Οι Σταυροφόροι Ιππότες του Ναΐτη λεηλάτησαν ένα τεράστιο απόθεμα χρυσού και πολλά ιερά αντικείμενα από κάτω από τον Ναό του Σολομώντα (Ο Βασιλιάς Σολομών ήταν γιος του Βασιλιά Δαβίδ)... Η διεκδικούμενη καταγωγή από τον Οίκο του Δαβίδ είναι αυτή που χρησιμοποιούν οι Ιλλουμινάτι για να δικαιολογήσουν τον παγκόσμιο έλεγχό τους."

Ο Ντιν Χέντερσον στο βιβλίο του "Big Oil & Their Bankers In The Persian Gulf"

 

«Το προπύργιο της βρετανικής χρηματοπιστωτικής ολιγαρχίας βρίσκεται στον αγέραστο και αυτοδιαιωνιζόμενο χαρακτήρα της, τον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό και την ευσυνειδησία της, την ευκολία της να περιμένει και να σπάει την υπομονή των αντιπάλων της. Οι παροδικοί και προσωρινοί πολιτικοί της Ευρώπης και ιδιαίτερα της ίδιας της Βρετανίας , που προσπάθησαν να περιορίσουν αυτό το τερατούργημα έχουν όλοι ηττηθεί από την περιορισμένη θητεία της εμπιστοσύνης τους. Υποχρεωμένοι να δείξουν δράση και αποτελέσματα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, έχουν ξεγελαστεί και ξεπεραστεί, κατακλύζονται από ερεθιστικούς παράγοντες και δυσκολίες, τελικά υποχρεώθηκαν να προσωρινά Λίγοι είναι εκείνοι που τους αντιτάχθηκαν στη Βρετανία και την Αμερική, χωρίς να φτάσουν σε επαίσχυντο τέλος, αλλά πολλοί, που τους υπηρέτησαν καλά, ωφελήθηκαν επίσης καλά».

Ο EC Knuth στο βιβλίο του "The Empire of The City", 1946

 

"Η βασίλισσα Ελισάβετ Β', αρχηγός κράτους του Ηνωμένου Βασιλείου και 31 άλλων κρατών και εδαφών, είναι η νόμιμη ιδιοκτήτρια περίπου 6.600 εκατομμυρίων στρεμμάτων γης, το ένα έκτο της μη ωκεάνιας επιφάνειας της γης. Είναι το μόνο άτομο στη γη που κατέχει ολόκληρες χώρες. Η αξία της γης της είναι περίπου 28.000.000.000.000 δολάρια. Αυτό την κάνει το πλουσιότερο άτομο στη γη».

από το βιβλίο «Who Owns The World» του Kevin Cahill

 

"Η βρετανική βασιλική οικογένεια κυβερνά τον κόσμο, αλλά δεν τον κυβερνά μόνη της. Υπάρχουν τουλάχιστον τρεις άλλοι παράγοντες: οι κεντρικές τράπεζες, η κληρονομιά του Cecil Rhodes και η τεράστια οικονομική δύναμη της μεγαλύτερης διεθνούς τραπεζικής οικογένειας, των Rothschild."

"Ποιος διοικεί τον κόσμο και ελέγχει την αξία των περιουσιακών στοιχείων;" ένα άρθρο της Joan Veon

 

«Το Club of the Isles είναι ένα ευρωπαϊκό καρτέλ - με κέντρο το Σίτι του Λονδίνου και με επικεφαλής τον Οίκο του Ουίνδσορ - που ελέγχει κάθε πτυχή της παγκόσμιας οικονομίας -- τράπεζες, ασφαλιστικές και φαρμακευτικές εταιρείες, πρώτες ύλες, μεταφορές, εργοστάσια, μεγάλες λιανικές πωλήσεις ομάδες, οι αγορές μετοχών και εμπορευμάτων, πολιτικοί και κυβερνήσεις, μέσα ενημέρωσης, υπηρεσίες πληροφοριών, ναρκωτικά και οργανωμένο έγκλημα».

"The Windsors' Global Food Cartel: Instrument for Starvation" ένα άρθρο του Executive Intelligence Review, 1995

 

ΡΟΚΦΕΛΕΡ

"Ο Τζον Ντ. Ροκφέλερ ήταν ένας μακιαβελικός που καυχιόταν ότι μισούσε τον ανταγωνισμό. Όποτε μπορούσε, ο Ροκφέλερ χρησιμοποιούσε την κυβέρνηση για να προωθήσει τα δικά του συμφέροντα και να εμποδίσει τους ανταγωνιστές του. Ο μονοπωλιακός καπιταλισμός είναι αδύνατος αν δεν έχεις μια κυβέρνηση με τη δύναμη να στραγγαλίζει τη θέληση- να είστε ανταγωνιστές.
Ο ευκολότερος τρόπος για να ελέγξετε ή να εξαλείψετε τους ανταγωνιστές δεν είναι να τους βγάλετε καλύτερα στην αγορά, αλλά να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη της κυβέρνησης για να τους αποκλείσετε από την αγορά. Εάν θέλετε να ελέγξετε το εμπόριο, τις τράπεζες, τις μεταφορές και τους φυσικούς πόρους σε εθνικό επίπεδο, πρέπει να ελέγξετε! την ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Εάν εσείς και η κλίκα σας θέλετε να δημιουργήσετε παγκόσμια μονοπώλια, πρέπει να ελέγξετε την Παγκόσμια Κυβέρνηση."

Ο Γκάρι Άλεν στο βιβλίο του "The Rockefeller File"

 

"Ήταν ένα σχετικά απλό θέμα για το αμερικανικό κοινό να αποδεχθεί το "γεγονός" ότι οι Ροκφέλερ ήταν η εξέχουσα δύναμη σε αυτή τη χώρα. Αυτός ο μύθος ήταν στην πραγματικότητα ντυμένος με την ένδυση της εξουσίας, το Rockefeller Oil Trust έγινε το "στρατιωτικο-βιομηχανικό σύμπλεγμα " που ανέλαβε τον πολιτικό έλεγχο του έθνους· το Ιατρικό Μονοπώλιο Ροκφέλερ πέτυχε τον έλεγχο της υγειονομικής περίθαλψης του έθνους και το Ίδρυμα Ροκφέλερ, ένας ιστός δημιουργιών που απαλλάσσονταν από φόρους, έλεγχε αποτελεσματικά τη θρησκευτική και εκπαιδευτική ζωή του έθνους. Ο μύθος πέτυχε στον στόχο της να καμουφλάρει τους κρυμμένους ηγεμόνες, τους Ρότσιλντ».

Eustace Mullins, 2008

 

"Οι Rockefeller ελέγχουν τις Metropolitan Life, Equitable Life, Prudential και New York Life. Οι τράπεζες Rockefeller ελέγχουν το 25% όλων των περιουσιακών στοιχείων των 50 μεγαλύτερων εμπορικών τραπεζών των ΗΠΑ και το 30% όλων των περιουσιακών στοιχείων των 50 μεγαλύτερων ασφαλιστικών εταιρειών... Οι εταιρείες υπό τον έλεγχο Rockefeller περιλαμβάνουν Exxon Mobil, Chevron Texaco, BP Amoco, Marathon Oil, Freeport McMoran, Quaker Oats, ASARCO, United, Delta, Northwest, ITT, International Harvester, Xerox, Boeing, Westinghouse, Hewlett-Packard, Honeywell, International Paper, Pfizer, Motorola, Monsanto, Union Carbide και General Foods... Οι Ροκφέλερ κατέχουν το μισό της φαρμακευτικής βιομηχανίας των ΗΠΑ».

Ο Ντιν Χέντερσον στο βιβλίο του "Big Oil & Their Bankers In The Persian Gulf"

 

«Κάποιοι πιστεύουν ότι (η οικογένεια Ροκφέλερ) είμαστε μέρος μιας μυστικής φυλής που εργάζεται ενάντια στα συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών, χαρακτηρίζοντας εμένα και την οικογένειά μου ως «διεθνιστές» και ότι συνωμοτούν με άλλους σε όλο τον κόσμο για να οικοδομήσουμε μια πιο ολοκληρωμένη παγκόσμια πολιτική και οικονομική δομή «ένας κόσμος», αν θέλετε. Αν αυτή είναι η κατηγορία, είμαι ένοχος και είμαι περήφανος γι' αυτό».

Ντέιβιντ Ροκφέλερ, σε μια ομιλία σε μια συνεδρίαση της Τριμερούς Επιτροπής, τον Ιούνιο του 1991

 

«Ο συνδυασμένος πλούτος της οικογένειας Ροκφέλερ το 1998 ήταν περίπου (ΗΠΑ) 11 τρισεκατομμύρια δολάρια».

Ο Gaylon Ross Sr. συγγραφέας του βιβλίου "Who's Who of the Global Elite"

 

«Η προσπάθεια των Ροκφέλερ και των συμμάχων τους είναι να δημιουργήσουν μια κυβέρνηση ενός κόσμου που θα συνδυάζει τον υπερκαπιταλισμό και τον κομμουνισμό κάτω από την ίδια σκηνή, όλα υπό τον έλεγχό τους
... Οι Ροκφέλερ και οι σύμμαχοί τους έχουν, για τουλάχιστον πενήντα χρόνια, ακολουθώντας προσεκτικά ένα σχέδιο να χρησιμοποιήσουν την οικονομική τους ισχύ για να αποκτήσουν τον πολιτικό έλεγχο πρώτα στην Αμερική και μετά στον υπόλοιπο κόσμο. Είμαι πεπεισμένος ότι υπάρχει μια τέτοια πλοκή, διεθνής σε εμβέλεια, γενιές παλιά στον σχεδιασμό και απίστευτα κακή στην πρόθεση."

Κογκρέσος Larry P. McDonald, Νοέμβριος 1975

 

«Ο Τζον Ντ. Ροκφέλερ είχε γίνει ο πρώτος δισεκατομμυριούχος της Αμερικής, ωστόσο όταν πέθανε, άφησε μόνο φορολογητέα περιουσία 26.410.837 δολαρίων, η οποία μετά την επιβολή ομοσπονδιακών και κρατικών φόρων, άφησε περίπου 16 εκατομμύρια δολάρια. Το υπόλοιπο της περιουσίας του είχε αφεθεί σε επιζώντες συγγενείς (240 εκατομμύρια δολάρια), οι γιοι του (465 εκατομμύρια δολάρια) και τα ιδρύματά του».

"The Enemy Within" ένα άρθρο από το www.scribd.com/

 

«Για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο Δυτικός Πολιτισμός κινδυνεύει να καταστραφεί εσωτερικά από μια διεφθαρμένη, εγκληματική άρχουσα τάξη που επικεντρώνεται γύρω από τα συμφέροντα του Ροκφέλερ, τα οποία περιλαμβάνουν στοιχεία από τους Morgan, Brown, Rothschild, Du Pont, Harriman, Kuhn. - Loeb, και άλλες ομάδες επίσης. Αυτή η χούντα πήρε τον έλεγχο της πολιτικής, οικονομικής και πολιτιστικής ζωής της Αμερικής στις δύο πρώτες δεκαετίες του εικοστού αιώνα».

Carroll Quigley

 

«Αντιμετωπίζοντας τις στάσιμες εγχώριες αγορές, τη μείωση των απολύτων κερδών και την ανάγκη να επενδύσουν τεράστια ποσά προκειμένου να φέρουν τις εγχώριες βιομηχανίες των ΗΠΑ στα παγκόσμια πρότυπα, οι κύκλοι Ροκφέλερ επέλεξαν να αποχωρήσουν από την ανανέωση της εγχώριας οικονομικής τους βάσης στις ΗΠΑ, αφήνοντάς την να γίνει αυτό που οι ομάδες σκέψης τους αποκαλούσαν «μεταβιομηχανική κοινωνία».

Ο F. William Engdahl στο βιβλίο του "Gods of Money: Wall Street and the Death of the American Century"

 

«Η φυλή Ροκφέλερ φέρεται να έχει συνεργαστεί με τους Ρότσιλντ και τους πράκτορές τους από τη δεκαετία του 1880».

Ο Γκάρι Άλεν στο βιβλίο του "None Dare Call It Conspiracy"

 

«Το Ίδρυμα Ροκφέλερ, συνεργαζόμενο με το Συμβούλιο Πληθυσμού του Τζον Ντ. Ροκφέλερ, την Παγκόσμια Τράπεζα, το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα του ΟΗΕ και το Ίδρυμα Ford, και άλλοι συνεργάζονταν με τον ΠΟΥ [Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας] για 20 χρόνια για να αναπτύξουν μια αντιγονιμότητα εμβόλιο με χρήση τετάνου καθώς και με άλλα εμβόλια».

F. William Engdahl

 

ΒΑΤΙΚΑΝΟ

«Το Βατικανό έχει μεγάλες επενδύσεις με τους Rothschild της Βρετανίας, της Γαλλίας και της Αμερικής, με την Hambros Bank, με την Credit Suisse στο Λονδίνο και τη Ζυρίχη. Στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει μεγάλες επενδύσεις με την Morgan Bank, την Chase-Manhattan Bank, Πρώτη Εθνική Τράπεζα της Νέας Υόρκης, η Bankers Trust Company και άλλες. Το Βατικανό έχει δισεκατομμύρια μετοχές στις πιο ισχυρές διεθνείς εταιρείες όπως η Gulf Oil, η Shell, η General Motors, η Bethlehem Steel, η General Electric, η International Business Machines, η TWA κ.λπ. Με μια συντηρητική εκτίμηση, αυτά ανέρχονται σε περισσότερα από 500 εκατομμύρια δολάρια μόνο στις ΗΠΑ.
Σε μια δήλωση που δημοσιεύτηκε σε σχέση με ένα ενημερωτικό δελτίο ομολόγων, η αρχιεπισκοπή της Βοστώνης απαριθμούσε τα περιουσιακά της στοιχεία σε Εξακόσια Τριάντα πέντε εκατομμύρια (635.891.004 $), που είναι 9,9 φορές το παθητικό της. Αυτό αφήνει μια καθαρή αξία πεντακοσίων εβδομήντα ένα εκατομμυρίων δολαρίων (571.704.953 $). Δεν είναι δύσκολο να ανακαλύψουμε τον πραγματικά εκπληκτικό πλούτο της εκκλησίας, αφού προσθέσουμε τον πλούτο των είκοσι οκτώ αρχιεπισκοπών και των 122 επισκοπών των ΗΠΑ, μερικές από τις οποίες είναι ακόμη πιο πλούσιες από αυτή της Βοστώνης.
... Κάποια ιδέα για την ακίνητη περιουσία και άλλες μορφές πλούτου που ελέγχεται από την Καθολική εκκλησία μπορεί να συγκεντρωθεί από την παρατήρηση ενός μέλους της Καθολικής Διάσκεψης της Νέας Υόρκης, δηλαδή «ότι η εκκλησία του πιθανώς κατατάσσεται δεύτερη μόνο μετά την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών σε συνολική ετήσια αγορά». Μια άλλη δήλωση, που έγινε από ένα εθνικό συνδικάτο καθολικό ιερέα, ίσως είναι ακόμη πιο ενδεικτική. «Η Καθολική Εκκλησία», είπε, «πρέπει να είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έχουμε υποκατάστημα σε κάθε γειτονιά. Τα περιουσιακά μας στοιχεία και τα ακίνητα πρέπει να υπερβαίνουν αυτά της Standard Oil, της AT&T και της US Steel μαζί. Και ο κατάλογος των μελών μας που πληρώνουν εισφορές πρέπει να είναι δεύτερος μόνο στους φορολογικούς καταλόγους της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών.
... Η Καθολική Εκκλησία, αφού συγκεντρωθούν όλα τα περιουσιακά της στοιχεία, είναι ο πιο τρομερός χρηματιστής στον κόσμο. Το Βατικανό, ανεξάρτητα από κάθε διαδοχικό πάπα, προσανατολίζεται όλο και περισσότερο προς τις ΗΠΑ Η Wall Street Journal ανέφερε ότι οι οικονομικές συμφωνίες του Βατικανού μόνο στις ΗΠΑ ήταν τόσο μεγάλες που πολύ συχνά πουλούσε ή αγόραζε χρυσό σε πολλά εκατομμύριο ή περισσότερα δολάρια σε μια φορά.
... Ο θησαυρός συμπαγούς χρυσού του Βατικανού έχει υπολογιστεί από το περιοδικό World Magazine των Ηνωμένων Εθνών σε αρκετά δισεκατομμύρια δολάρια. Ένα μεγάλο μέρος αυτού αποθηκεύεται σε πλινθώματα χρυσού με την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, ενώ οι τράπεζες στην Αγγλία και την Ελβετία κατέχουν το υπόλοιπο. Αλλά αυτό είναι μόνο ένα μικρό μέρος του πλούτου του Βατικανού, ο οποίος μόνο στις ΗΠΑ είναι μεγαλύτερος από αυτόν των πέντε πλουσιότερων εταιρειών κολοσσών της χώρας. Όταν σε αυτό προστεθεί όλη η ακίνητη περιουσία, η περιουσία, οι μετοχές και οι μετοχές στο εξωτερικό, τότε η συγκλονιστική συσσώρευση του πλούτου της Καθολικής Εκκλησίας γίνεται τόσο τρομερή που αψηφά κάθε ορθολογική εκτίμηση.
... Η Καθολική Εκκλησία είναι η μεγαλύτερη οικονομική δύναμη, συσσωρευτής πλούτου και ιδιοκτήτης περιουσίας που υπάρχει. Είναι πιο κάτοχος υλικού πλούτου από οποιοδήποτε άλλο μεμονωμένο ίδρυμα, εταιρεία, τράπεζα, γιγάντιο καταπίστευμα, κυβέρνηση ή κράτος όλου του κόσμου. Ο Πάπας, ως ο ορατός κυρίαρχος αυτής της τεράστιας συσσώρευσης πλούτου, είναι κατά συνέπεια το πλουσιότερο άτομο του εικοστού αιώνα. Κανείς δεν μπορεί να εκτιμήσει ρεαλιστικά πόσο αξίζει σε δισεκατομμύρια δολάρια.
...Το Βατικανό έχει δισεκατομμύρια μετοχές στις πιο ισχυρές διεθνείς εταιρείες... Το Βατικανό έχει μεγάλες επενδύσεις με τους Rothschild της Βρετανίας, της Γαλλίας και της Αμερικής, με την Hambros Bank, με την Credit Suisse στο Λονδίνο και τη Ζυρίχη. Στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει μεγάλες επενδύσεις με την Morgan Bank, την Chase-Manhattan Bank, την First National Bank of New York, την Bankers Trust Company και άλλες».

από το βιβλίο "The Vatican Billions" του Avro Manhattan, 1983

 

"Κατά τη διάρκεια ενός πολέμου δεν θα δείτε ποτέ το Βατικανό, το Σίτι του Λονδίνου ή την Ελβετία να δέχονται επίθεση. Στη μεγάλη σκακιέρα θεωρούνται ουδέτερο έδαφος γιατί εκεί ρέουν όλα τα χρήματα. Χωρίς χρήματα για τη χρηματοδότηση του πολέμου, δεν υπάρχει πόλεμος."

από άρθρο "Bank of England, City of London and The Queen" http://wideshut.co.uk

 

"Το Istituto per le Opere di Religione (IOR), που δημιουργήθηκε το 1942, είναι κοινώς γνωστό ως Τράπεζα του Βατικανού... Η τράπεζα παραμένει μια κυρίαρχη χρηματοοικονομική υπηρεσία σε ένα κυρίαρχο κράτος. Είναι μια οντότητα από μόνη της, χωρίς εταιρικούς ή εκκλησιαστικούς δεσμούς σε οποιοδήποτε άλλο πρακτορείο της Αγίας Έδρας. Ως εκ τούτου, δεν μπορεί να αναγκαστεί να αποδεσμεύσει την πηγή οποιασδήποτε κατάθεσης. Η τράπεζα εδρεύει υπό την άμεση δικαιοδοσία του Πάπα. Την κατέχει· την ελέγχει. Ελβετοί φρουροί σταθμεύουν για τη φύλαξη του είσοδος στην τράπεζα και οι ερμητικά σφραγισμένες χάλκινες πόρτες ανοίγουν μόνο σε επιλεγμένα μέλη της Ρωμαϊκής Κουρίας -του κυβερνώντος σώματος ολόκληρης της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.
... Λόγω των παράνομων λειτουργιών του, εκατομμύρια μπορούν να κατατίθενται στο IOR σε συνεχή βάση και να διοχετεύονται σε αριθμημένους τραπεζικούς λογαριασμούς στην Ελβετία χωρίς τη δυνατότητα εντοπισμού. Ήταν το τέλειο μέρος για τη CIA και τη σικελική μαφία να ξεπλύνουν τα παράνομα κέρδη τους από το εμπόριο ναρκωτικών και για τη Ρωμαϊκή Εκκλησία να χρηματοδοτήσει την πολιτική της αποστολή. Και [σύμφωνα με τη Moneyval, την επιτροπή καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες του Συμβουλίου της Ευρώπης] παραμένει ένα από τα κορυφαία πλυντήρια στον κόσμο για βρώμικα μετρητά».

Ο Paul L. Williams στο βιβλίο του "Operation Gladio", 2015

 

"Το Ινστιτούτο Θρησκευτικών Έργων (IOR), που συνήθως αναφέρεται ως Τράπεζα του Βατικανού, είναι ένα ιδιωτικό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα που βρίσκεται στην πόλη του Βατικανού. Ιδρύθηκε το 1942, ο ρόλος του IOR είναι να προστατεύει και να διαχειρίζεται περιουσία που προορίζεται για θρησκευτικά ή φιλανθρωπικά έργα Η τράπεζα δέχεται καταθέσεις μόνο από κορυφαίους αξιωματούχους και οντότητες της Εκκλησίας, σύμφωνα με τον Ιταλό νομικό μελετητή Settimio Caridi. Διευθύνεται από έναν πρόεδρο αλλά εποπτεύεται από πέντε καρδινάλιους που αναφέρονται απευθείας στο Βατικανό και στον υπουργό Εξωτερικών του Βατικανού. Επειδή είναι πολύ λίγα γνωστά σχετικά με τις καθημερινές λειτουργίες και τις συναλλαγές της τράπεζας, συχνά αποκαλείται «η πιο μυστική τράπεζα στον κόσμο»

Ari Jorish, Forbes, 26 Ιουνίου 2012

 

«Στις αρχές του 19ου αιώνα ο Πάπας ήρθε στους Ρότσιλντ για να δανειστεί χρήματα... Στους Ρότσιλντ με την πάροδο του χρόνου εμπιστεύτηκε το μεγαλύτερο μέρος του πλούτου του Βατικανού
... Οι Ρότσιλντ ανέλαβαν όλες τις οικονομικές λειτουργίες της παγκόσμιας Καθολικής Εκκλησίας το 1823 Σήμερα η μεγάλη τραπεζική και χρηματοοικονομική επιχείρηση της Καθολικής Εκκλησίας είναι ένα εκτεταμένο σύστημα που συνδέεται με τους Ρότσιλντ και το υπόλοιπο διεθνές τραπεζικό σύστημα».

Fritz Springmeier, 2003

 

«Κατά τη δεκαετία του 1950, χρήματα για τις δραστηριότητες του Καθολικού Gladio - Μονάδες Καθολικής Εκκλησίας της επιχείρησης παραμονής της CIA στην Ευρώπη - παρείχαν η CIA, η οποία διέθεσε ετησίως 30 έως 50 εκατομμύρια δολάρια σε μυστικές επιχειρήσεις στην Ιταλία. Αυτά τα κεφάλαια δεν ήταν πλύθηκε μόνο από το Βατικανό, αλλά και διοχετεύθηκε από τον πάπα σε ομάδες και οργανώσεις που είχαν την έγκρισή του».

Ο Paul L. Williams στο βιβλίο του "Operation Gladio", 2015

 

"Η επιχείρηση Condor είναι η κωδική ονομασία που δίνεται για τη συλλογή πληροφοριών για αριστερούς, κομμουνιστές και μαρξιστές στην περιοχή του Νότιου Κώνου. Δημιουργήθηκε μεταξύ συνεργαζόμενων υπηρεσιών πληροφοριών στη Νότια Αμερική με σκοπό την εξάλειψη των μαρξιστικών τρομοκρατικών δραστηριοτήτων σε χώρες μέλη με τη Χιλή να είναι το κέντρο Άλλα συμμετέχοντα μέλη περιλαμβάνουν: Αργεντινή, Παραγουάη, Ουρουγουάη και Βολιβία. Μέλη που έδειξαν τον μεγαλύτερο ενθουσιασμό μέχρι σήμερα ήταν η Αργεντινή, η Ουρουγουάη και η Χιλή.
... Επιχείρηση Condor, ένα πρόγραμμα που αποσκοπεί στην εξάλειψη των κομμουνιστικών ομάδων και κινημάτων σε όλη τη Νότια Αμερική, πήρε ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1970, όταν το Opus Dei απέσπασε υποστήριξη από Χιλιανούς επισκόπους για την ανατροπή της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης του προέδρου Σαλβαδόρ Αλιέντε.
...Κάθε φάση της επιχείρησης, συμπεριλαμβανομένης της εκκαθάρισης των αριστερών κληρικών, έλαβε τη σιωπηρή έγκριση του Πάπα (Φρανσίσκου)».

Έγγραφο του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, 1 Οκτωβρίου 1976

 

«Στην παρούσα εποχή (1905) οι Ρότσιλντ είναι φύλακες του παπικού θησαυρού».

The Jewish Encylopedia, 1905

 

"Το 1982 ο Ρέιγκαν συναντήθηκε με τον Πάπα Ιωάννη Παύλο Β'... Στη συνάντηση οι δυο τους συμφώνησαν να ξεκινήσουν ένα μυστικό πρόγραμμα για την απομάκρυνση της Ανατολικής Ευρώπης από τους Σοβιετικούς. Η Πολωνία, η χώρα καταγωγής του Πάπα, θα ήταν το κλειδί. Καθολικοί ιερείς, οι Το AFL-CIO, το National Endowment for Democracy, η Τράπεζα του Βατικανού και η CIA θα αναπτυχθούν όλα».

Ο Ντιν Χέντερσον στο βιβλίο του "Big Oil & Their Bankers In The Persian Gulf"

 

«Το Βατικανό είχε μεγάλα συμφέροντα στην Rothschild Bank στη Γαλλία, την Chase Manhattan Bank με τα πενήντα επτά υποκαταστήματά της σε σαράντα τέσσερις χώρες, την Credit Suisse στη Ζυρίχη και επίσης στο Λονδίνο, την Morgan Bank, την Bankers Trust, τη General Motors, General Electric, Shell Oil, Gulf Oil και Bethlehem Steel."

Ο Paul L. Williams στο βιβλίο του "Operation Gladio", 2015

 

ΚΡΥΦΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΟΜΑΔΕΣ

 

«Ξεκινώντας περίπου στις αρχές της δεκαετίας του 1890, μια ομάδα βρετανικών ελίτ, κυρίως από τα προνομιούχα κολέγια της Οξφόρδης και του Κέμπριτζ, σχημάτισαν αυτό που επρόκειτο να γίνει το δίκτυο πολιτικής με τη μεγαλύτερη επιρροή στη Βρετανία τον επόμενο μισό αιώνα και περισσότερο. Η ομάδα αρνήθηκε την ύπαρξή της ως μια επίσημη ομάδα, αλλά τα ίχνη της μπορούν να βρεθούν γύρω από την ίδρυση ενός νέου περιοδικού της αυτοκρατορίας, του Round Table, που ιδρύθηκε το 1910.
Η ομάδα υποστήριξε ότι απαιτείται ένα πιο λεπτό και αποτελεσματικό σύστημα παγκόσμιας αυτοκρατορίας για την επέκταση της αποτελεσματικής ηγεμονίας της Anglo -Σαξονικός πολιτισμός τον επόμενο αιώνα.
... Στη θέση της δαπανηρής στρατιωτικής κατοχής των αποικιών της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, υποστήριξαν μια πιο κατασταλτική ανοχή, ζητώντας τη δημιουργία μιας βρετανικής «Κοινοπολιτείας των Εθνών». Τα κράτη μέλη έπρεπε να έχουν την ψευδαίσθηση της ανεξαρτησίας, επιτρέποντας στη Βρετανία να μειώσει το υψηλό κόστος των μακρινών στρατών κατοχής από την Ινδία μέχρι την Αίγυπτο και τώρα σε ολόκληρη την Αφρική και τη Μέση Ανατολή επίσης. Ο όρος «άτυπη αυτοκρατορία» χρησιμοποιήθηκε μερικές φορές για να περιγράψει τη μετατόπιση.
... Η ιδέα μιας Εβραιοκρατούμενης Παλαιστίνης, υπό την αιγίδα της Αγγλίας για την αδύναμη επιβίωσή της, που περιβάλλεται από βαλκανοποιημένα αραβικά κράτη που τσακώνονται, αποτελούσε μέρος της ιδέας αυτής της ομάδας [British Round Table Group] για μια νέα Βρετανική Αυτοκρατορία.
... Το μεγάλο σχέδιο της ομάδας Round Table ήταν να συνδέσει τις τεράστιες αποικιακές κτήσεις της Αγγλίας, από τα ορυχεία χρυσού και διαμαντιών του Cecil Rhodes και των Rothschild's Consolidated Gold Fields στη Νότια Αφρική, βόρεια με την Αίγυπτο και τη ζωτικής σημασίας ναυτιλιακή διαδρομή μέσω της Διώρυγας του Σουέζ και μέσω της Μεσοποταμίας, του Κουβέιτ και της Περσίας στην Ινδία στην Ανατολή.
... Η μεγάλη δύναμη που θα μπορούσε να ελέγξει αυτή την τεράστια εμβέλεια θα έλεγχε τις πιο πολύτιμες στρατηγικές πρώτες ύλες του κόσμου, από τον χρυσό, τη βάση του διεθνούς κανόνα χρυσού για το παγκόσμιο εμπόριο, μέχρι το πετρέλαιο, το 1919 που αναδείχθηκε ως η πηγή ενέργειας της σύγχρονης βιομηχανικής εποχής ."

Ο William Engdahl στο βιβλίο του "A Century of War"

 

«Είναι μια από τις λιγότερο κατανοητές πραγματικότητες της σύγχρονης ιστορίας ότι πολλές από τις πιο εξέχουσες πολιτικές και οικονομικές προσωπικότητες της Αμερικής -τότε όπως και τώρα- ήταν πρόθυμοι να θυσιάσουν τα καλύτερα συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών προκειμένου να προωθήσουν τον στόχο τους να δημιουργήσουν ένα Η στρατηγική παρέμεινε αμετάβλητη από τη δημιουργία της κοινωνίας του Cecil Rhodes και των απογόνων της, των Ομάδων Στρογγυλής Τραπέζης. Είναι η συγχώνευση των αγγλόφωνων εθνών σε μια ενιαία πολιτική οντότητα, ενώ ταυτόχρονα δημιουργούνται παρόμοιες ομάδες για άλλα Αφού επιτευχθεί αυτό, όλες αυτές οι ομάδες θα συγχωνευθούν σε μια παγκόσμια κυβέρνηση, το λεγόμενο Κοινοβούλιο του Ανθρώπου».

Ο G. Edward Griffin στο βιβλίο του "The Creature from Jekyll Island"

 

«Το 1888 [Ο Σέσιλ] Ρόουντς έκανε την τρίτη του διαθήκη αφήνοντας τα πάντα στον Λόρδο Ρότσιλντ, με μια συνοδευτική επιστολή για να σχηματίσει μια «μυστική κοινωνία», η οποία επρόκειτο να αφιερωθεί στη διατήρηση και επέκταση της Βρετανικής Αυτοκρατορίας. Το κεντρικό μέρος του μυστικού Η κοινωνία ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 1891, χρησιμοποιώντας τα χρήματα της Ρόδου. Η οργάνωση [Η Στρογγυλή Τράπεζα] διοικήθηκε για λογαριασμό του Ρότσιλντ από τον Λόρδο Άλφρεντ Μίλνερ. Η Στρογγυλή Τράπεζα λειτούργησε παρασκηνιακά στα υψηλότερα επίπεδα της βρετανικής κυβέρνησης, επηρεάζοντας την εξωτερική πολιτική».

Ο Frank Aydelotte στο βιβλίο του "American Rhodes Scholarships"

 

«Στον εικοστό αιώνα αναπτύχθηκε μια δομή εξουσίας μεταξύ Λονδίνου και Νέας Υόρκης που διείσδυσε βαθιά στην πανεπιστημιακή ζωή, τον Τύπο και την πρακτική της εξωτερικής πολιτικής. Στην Αγγλία το κέντρο ήταν η Ομάδα Στρογγυλής Τραπέζης, ενώ στις Ηνωμένες Πολιτείες JP Morgan and Company."

Ο Carroll Quigley στο βιβλίο του "Tragedy and Hope"

 

και το Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών. Τα μεγαλύτερα, διεθνή think tanks είναι ολοένα και πιο κοινά κατά την εποχή της παγκοσμιοποίησης, ενώνοντας αντίστοιχες ελίτ από όλα τα ισχυρά δυτικά βιομηχανικά κράτη, αντί απλώς τις ελίτ σε κάθε αντίστοιχο κράτος. Αξιοσημείωτα μεταξύ αυτών των θεσμών είναι η Τριμερής Επιτροπή, η Ομάδα Bilderberg και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ».

Άντριου Γκάβιν Μάρσαλ

 

«Μία από τις πιο σημαντικές μυστικές εταιρείες ονομάζεται Round Table. Έχει έδρα στη Βρετανία με παραρτήματα σε όλο τον κόσμο και είναι η Στρογγυλή Τράπεζα που ενορχηστρώνει το δίκτυο της Ομάδας Bilderberg, του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων, της Τριμερούς Επιτροπής και του Βασιλικού Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων».

"Tales from the Time Loop" ένα άρθρο του David Icke

 

"Οι Ομάδες Στρογγυλής Τραπέζης ήταν ημι-μυστικές ομάδες συζήτησης και πίεσης. Ο αρχικός σκοπός αυτών των ομάδων ήταν να επιδιώξουν να συνενώσουν τον αγγλόφωνο κόσμο σύμφωνα με τις γραμμές που καθορίστηκαν από τους Cecil Rhodes και William T. Stead και τα χρήματα για το οργανωτικό έργο προήλθε αρχικά από το Rhodes Trust.
Από το 1925 υπήρξαν σημαντικές συνεισφορές από πλούσια άτομα και από ιδρύματα και εταιρείες που συνδέονται με τη διεθνή τραπεζική αδελφότητα, ειδικά το Carnegie United Kingdom Trust, και άλλους οργανισμούς που σχετίζονται με την JP Morgan, τις οικογένειες Rockefeller και Whitney. και οι συνεργάτες των Lazard Brothers και των Morgan, Grenfell και Company."

Ο Carroll Quigley στο βιβλίο του "Tragedy and Hope"

 

« Η μυστική κοινωνία του Cecil Rhodes υποκίνησε τον πόλεμο των Μπόερ και γέννησε την Ομάδα Milner (1902), η Ομάδα Milner δημιούργησε την Ομάδα Στρογγυλής Τραπέζης (1909), η Ομάδα Στρογγυλής Τραπέζης υποκίνησε τον Α Παγκόσμιο Πόλεμο και δημιούργησε το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων (1919) και το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (1921), και το CFR και το RIIA δημιούργησαν την Ομάδα Bilderberg το 1954 και την Τριμερή Επιτροπή το 1973».

Στάνλεϊ Μόντεϊθ

 

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ (CFR)

 

"Στην αρχή, στο Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων κυριαρχούσε η JP Morgan. Εξακολουθεί να ελέγχεται από διεθνείς χρηματοδότες. Ο όμιλος Morgan σταδιακά αντικαταστάθηκε από την κοινοπραξία Rockefeller. Είναι ο πιο ισχυρός όμιλος στην Αμερική σήμερα. Είναι ακόμη περισσότερο ισχυρή από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, γιατί σχεδόν όλες οι βασικές θέσεις στην κυβέρνηση κατέχουν τα μέλη της. Με άλλα λόγια, είναι η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών».

Ο G. Edward Griffin στο βιβλίο του "The Creature from Jekyll Island: a second look at the Federal Reserve"

 

"Το CFR (Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων), που ιδρύθηκε έξι χρόνια μετά τη δημιουργία της Ομοσπονδιακής Τράπεζας, εργάστηκε για να προωθήσει μια διεθνιστική ατζέντα για λογαριασμό της διεθνούς τραπεζικής ελίτ. Όταν η Fed ανέλαβε τον έλεγχο του χρήματος και του χρέους, το CFR ανέλαβε ιδεολογικά θεμέλια μιας τέτοιας αυτοκρατορίας - που περιλαμβάνει την εταιρική, τραπεζική, πολιτική, εξωτερική πολιτική, στρατιωτική, μέσα ενημέρωσης και ακαδημαϊκή ελίτ του έθνους σε μια γενικά συνεκτική συνολική κοσμοθεωρία».

Ο Carroll Quigley στο βιβλίο του "Tragedy and Hope"

 

ή θα έπρεπε να υπάρχει αυτοκρατορία; Αν κάποιος λάβει υπόψη του αυτές τις σκέψεις και αμφισβητήσει αυτές τις έννοιες, είτε πρόκειται για το κατεστημένο της εξωτερικής πολιτικής, τις υπηρεσίες πληροφοριών, τον στρατό, την ακαδημαϊκή κοινότητα, τα οικονομικά, τον εταιρικό κόσμο ή τα μέσα ενημέρωσης. οι πιθανότητες είναι ότι ένα τέτοιο άτομο δεν είναι μέλος του CFR».

Άντριου Γκάβιν Μάρσαλ

 

"Ο στόχος του CFR είναι να επιβάλει μια καλοήθη σταθερότητα στην οικογένεια των εθνών που διαφωνούν μέσω συγχώνευσης και ενοποίησης. Βλέπουν την εξάλειψη των εθνικών συνόρων, την καταστολή της φυλετικής και εθνοτικής πίστης ως την πιο γρήγορη οδό για την παγκόσμια ειρήνη. Το σκεπτικό τους βασίζεται αποκλειστικά στην υλισμός.
... Όταν αλλάζουμε προέδρους, εννοείται ότι οι ψηφοφόροι διατάζουν αλλαγή της εθνικής πολιτικής. Από το 1945 τρεις διαφορετικοί Ρεπουμπλικάνοι έχουν καταλάβει τον Λευκό Οίκο για μια περίοδο δεκαέξι ετών. Τέσσερις Δημοκρατικοί κατέχουν αυτή την πιο ισχυρή θέση εδώ και δεκαεπτά χρόνια. Με εξαίρεση τα πρώτα επτά χρόνια της διακυβέρνησης του Αϊζενχάουερ, δεν υπήρξε καμία αξιόλογη αλλαγή στην κατεύθυνση της εξωτερικής ή της εσωτερικής πολιτικής. Όταν έρχεται ένας νέος Πρόεδρος, υπάρχει μεγάλη εναλλαγή σε προσωπικό αλλά όχι αλλαγή πολιτικής».

Ο γερουσιαστής Barry M. Goldwater, έγραψε στα απομνημονεύματά του

 

«Το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων παραμένει ενεργό στο να εργάζεται προς τον τελικό του στόχο για μια κυβέρνηση σε όλο τον κόσμο - μια κυβέρνηση την οποία θα ελέγχουν οι Insiders - μια παγκόσμια οικονομική ελίτ - και οι σύμμαχοί τους».

Ο Γκάρι Άλεν στο βιβλίο του "None Dare Call It Conspiracy"

 

«Το CFR (Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων) ιδρύθηκε με σκοπό τη βύθιση της κυριαρχίας και της εθνικής ανεξαρτησίας των ΗΠΑ σε μια παντοδύναμη κυβέρνηση ενός κόσμου».

Περιοδικό Harper's, Ιούλιος 1958

 

"Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ σε αυτά τα νέα κεντρικά γραφεία (Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων). Έχω πάει συχνά, υποθέτω, στο μητρικό πλοίο στη Νέα Υόρκη, αλλά είναι καλό να υπάρχει ένα φυλάκιο του Συμβουλίου ακριβώς εδώ κάτω Από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Λαμβάνουμε πολλές συμβουλές από το Συμβούλιο, οπότε αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να φτάσω τόσο μακριά για να μου πουν τι πρέπει να κάνουμε και πώς πρέπει να σκεφτόμαστε για το μέλλον».

Οι εναρκτήριοι λόγοι της Υπουργού Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στο Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, 15 Ιουλίου 2009

 

«[Ο στόχος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων (CFR) είναι] να επιφέρει την παράδοση της κυριαρχίας και της εθνικής ανεξαρτησίας των Ηνωμένων Πολιτειών... Πρωτίστως, θέλουν [CFR] ένα παγκόσμιο τραπεζικό μονοπώλιο από οποιαδήποτε δύναμη καταλήγει στον έλεγχο της παγκόσμιας κυβέρνησης».

Admiral Chester Ward, επί μακρόν μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων - από το βιβλίο "Big Oil & Their Bankers In The Persian Gulf"

 

«Το CFR (Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων), αφιερωμένο στην κυβέρνηση του ενός κόσμου, που χρηματοδοτείται από μια σειρά από τα μεγαλύτερα αφορολόγητα ιδρύματα και ασκεί τέτοια δύναμη και επιρροή στις ζωές μας στους τομείς των οικονομικών, των επιχειρήσεων, της εργασίας, του στρατού, τα μέσα εκπαίδευσης και μαζικής επικοινωνίας, θα πρέπει να είναι εξοικειωμένα σε κάθε Αμερικανό που ενδιαφέρεται για την καλή διακυβέρνηση και τη διατήρηση και υπεράσπιση του Συντάγματος των ΗΠΑ και του συστήματος ελεύθερων επιχειρήσεων. Ωστόσο, τα ειδησεογραφικά μέσα ενημέρωσης του έθνους, συνήθως τόσο επιθετικά σε εκθέσεις για την ενημέρωση του λαού μας, παραμένουν ευδιάκριτα σιωπηλός όταν πρόκειται για το CFR, τα μέλη του και τις δραστηριότητές τους. Το CFR είναι το κατεστημένο. Όχι μόνο έχει επιρροή και εξουσία σε βασικές θέσεις λήψης αποφάσεων στα υψηλότερα επίπεδα της κυβέρνησης για να ασκεί πίεση από πάνω,αλλά επίσης χρηματοδοτεί και χρησιμοποιεί άτομα και ομάδες για να ασκήσει πίεση από τα κάτω, για να δικαιολογήσει τις αποφάσεις υψηλού επιπέδου για τη μετατροπή των ΗΠΑ από μια κυρίαρχη Συνταγματική Δημοκρατία σε ένα δουλοπρεπές κράτος μέλος μιας δικτατορίας ενός κόσμου».

Απ. John R. Rarick της Λουιζιάνας, 1971

 

"Από περίπου 1600 μέλη του CFR [Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων], τα 120 είτε κατέχουν είτε ελέγχουν τις μεγάλες εφημερίδες, περιοδικά, ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας, καθώς και τις πιο ισχυρές εταιρείες έκδοσης βιβλίων. Η αλληλεπίδραση με τον ακαδημαϊκό κόσμο είναι τεράστια.
... Τα μέλη του CFR ουσιαστικά ελέγχουν τα μεγάλα ιδρύματα, των οποίων οι επιχορηγήσεις χορηγούνται συχνά σε άτομα ή ομάδες που συνδέονται με το CFR.
... Η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA) βρίσκεται υπό εικονικό έλεγχο CFR από τη δημιουργία της.
... Από το CFR του 1974 μέλη, περίπου 90 αντιπροσώπευαν τους μεγάλους διεθνείς τραπεζικούς οργανισμούς της Wall Street. Επιπλέον, οι πρόεδροι, οι αντιπρόεδροι και οι πρόεδροι των διοικητικών συμβουλίων των περισσότερων από τις γιγάντιες εταιρείες είναι μέλη του CFR».

Ο Gary Allen στο βιβλίο του "Kissinger", 1976

 

"Στις εξωτερικές υποθέσεις, το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, επιφανειακά ένα αθώο φόρουμ για ακαδημαϊκούς, επιχειρηματίες και πολιτικούς, περιέχει στο καβούκι του, ίσως άγνωστο σε πολλά από τα μέλη του, ένα κέντρο εξουσίας που καθορίζει μονομερώς την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ. Ο κύριος στόχος αυτού Η βυθισμένη -και προφανώς ανατρεπτική- εξωτερική πολιτική είναι η απόκτηση αγορών και οικονομικής ισχύος για μια μικρή ομάδα γιγάντων πολυεθνικών υπό τον εικονικό έλεγχο λίγων τραπεζικών επενδυτικών οίκων και ελεγχόμενων οικογενειών».

Ο Antony C. Sutton στο βιβλίο του "Wall Street and the Rise of Hitler"

 

«Όταν εξετάζετε τη λίστα μελών του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων, θα διαπιστώσετε ότι το 90% είτε συμμετέχει στην Τριμερή Επιτροπή είτε ανήκει στην Ομάδα Bilderberg».

Ο Daniel Estulin στο βιβλίο του "The Bilderberg Group"

 

"Πιστεύω ότι το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων και οι βοηθητικές του ελιτιστικές ομάδες αδιαφορούν για τον κομμουνισμό. Δεν έχουν ιδεολογικές αγκυρώσεις. Στην επιδίωξή τους για μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων, είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν χωρίς προκαταλήψεις ένα κομμουνιστικό κράτος, ένα σοσιαλιστικό κράτος, ένα δημοκρατικό πολίτευμα, μια μοναρχία, μια ολιγαρχία - για αυτούς είναι το ίδιο».

Ο γερουσιαστής Barry M. Goldwater στο βιβλίο του "With No Alogies"

 

«Η Τριμερής Επιτροπή δεν διοικεί τον κόσμο, το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων το κάνει αυτό».

Μέλος του CFR Winston Lord, Πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Κίνα κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Reagan

 

Μόνο λίγα άρθρα για το Συμβούλιο [για τις Εξωτερικές Σχέσεις] έχουν εμφανιστεί στις μεγάλες εφημερίδες του έθνους. Τέτοια ανωνυμία - σε αυτό το επίπεδο - δύσκολα μπορεί να είναι θέμα απλής τύχης».

Ο Γκάρι Άλεν στο βιβλίο του "None Dare Call It Conspiracy"

 

CHATHAM HOUSE [ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΕΘΝΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ (RIIA)]


«Για την ίδρυση εμπιστοσύνης, προς και για την ίδρυση και προώθηση και ανάπτυξη μιας μυστικής κοινωνίας [το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων (RIIA)], ο πραγματικός στόχος και αντικείμενο της οποίας θα είναι η επέκταση της βρετανικής κυριαρχίας σε όλο τον κόσμο, η τελειοποίηση ενός συστήματος μετανάστευσης από το Ηνωμένο Βασίλειο και του αποικισμού από Βρετανούς υπηκόους όλων των εδαφών όπου τα μέσα διαβίωσης είναι εφικτά με ενέργεια, εργασία και επιχειρήσεις, και ιδιαίτερα την κατοχή από Βρετανούς αποίκους ολόκληρης της ηπείρου της Αφρικής, των Αγίων Τόπων , η κοιλάδα του Ευφράτη, τα νησιά της Κύπρου και της Χάνδας, ολόκληρη η Νότια Αμερική, τα νησιά του Ειρηνικού που δεν κατείχε μέχρι τώρα η Μεγάλη Βρετανία, ολόκληρο το Αρχιπέλαγος της Μαλαισίας, οι ακτές της Κίνας και της Ιαπωνίας,η τελική ανάκαμψη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ως αναπόσπαστο μέρος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, η εδραίωση ολόκληρης της Αυτοκρατορίας, τα εγκαίνια ενός συστήματος αποικιακής εκπροσώπησης στο Αυτοκρατορικό Κοινοβούλιο που μπορεί να τείνει να συγκολλήσει τα αποσπασμένα μέλη της Αυτοκρατορίας, και τέλος, η ίδρυση μιας τόσο μεγάλης δύναμης που στο εξής θα καθιστά αδύνατους τους πολέμους και θα προωθεί τα καλύτερα συμφέροντα της ανθρωπότητας».

Τελευταία διαθήκη και μαρτυρία του Cecil Rhodes, 1877

 

"Η επιρροή του Chatham House εμφανίζεται στην πραγματική της προοπτική, όχι ως η επιρροή ενός αυτόνομου σώματος, αλλά απλώς ως ένα από τα πολλά μέσα στο οπλοστάσιο μιας άλλης δύναμης. Όταν η επιρροή που ασκεί το Ινστιτούτο συνδυάζεται με αυτήν που ελέγχεται από τον Όμιλο Milner σε άλλους τομείς -στην εκπαίδευση, στη διοίκηση, στις εφημερίδες και τα περιοδικά- αρχίζει να αναδύεται μια πραγματικά τρομακτική εικόνα... Η εικόνα είναι τρομακτική γιατί μια τέτοια δύναμη, ανεξάρτητα από τους στόχους στους οποίους μπορεί να κατευθυνθεί, είναι υπερβολική για να την εμπιστευτείς με ασφάλεια σε καμία ομάδα... Καμία χώρα που εκτιμά την ασφάλειά της δεν πρέπει να επιτρέπει αυτό που πέτυχε η Ομάδα Milner στη Βρετανία - δηλαδή, ότι ένας μικρός αριθμός ανδρών θα πρέπει να είναι σε θέση να ασκεί τέτοια εξουσία στη διοίκηση και την πολιτική,θα πρέπει να έχουν σχεδόν πλήρη έλεγχο στη δημοσίευση των εγγράφων που σχετίζονται με τις ενέργειές τους, θα πρέπει να μπορούν να ασκούν τέτοια επιρροή στις λεωφόρους πληροφόρησης που δημιουργούν την κοινή γνώμη και θα πρέπει να μπορούν να μονοπωλούν τόσο πλήρως τη συγγραφή και τη διδασκαλία της ιστορίας της δικής τους περιόδου».

Ο Carroll Quigley στο βιβλίο του "Tragedy and Hope", 1966

 

"Το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων (RIIA) [Chatham House] και το ηγετικό προσωπικό του ελέγχουν όχι μόνο τη διακίνηση ναρκωτικών της Άπω Ανατολής, αλλά και κάθε σημαντική επιχείρηση βρώμικου χρήματος στην επιφάνεια του πλανήτη."

από το βιβλίο "DOPE, INC.: το διεθνές καρτέλ ναρκωτικών, το ξέπλυμα χρήματος και η κρατική εξουσία", 1992

 

"Το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων (RIIA), ουσιαστικά πλέον ελέγχει πλήρως ολόκληρο το παγκόσμιο επιχειρηματικό, τραπεζικό και πολιτικό σύστημα του κόσμου - συμπεριλαμβανομένου του Βατικανού. Τα υποκαταστήματά του απεικονίζουν την παγκόσμια ισχύ
του. * Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (ΗΠΑ)
* Τριμερής Επιτροπή (ΗΠΑ)
* Αυστραλιανό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων
* Καναδικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων
* Δανικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων
* Ουγγρικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων
* Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων Ιταλία
* Ιαπωνικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων
* Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων Πράγα
* Ολλανδία Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων
* Νορβηγικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων
* Νοτιοαφρικανικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων
* Σουηδικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων
(Το RIIA άλλαξε το όνομά του σε Chatham House την 1η Σεπτεμβρίου 2004.)"

Ο John D. Christian στο βιβλίο του "Hidden Secrets on the Alpha Course"

 

«Το CFR (Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων) παίρνει τις εντολές του από το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων στο Λονδίνο, τους Ρότσιλντ... Δεν είχαν καμία εξουσία και οι πολιτικές τους γράφονταν πάντα από το RIIA στο Λονδίνο στο Chatham House».

Eustace Mullins, 2003

 

ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

"Η νεότερη διεθνής επιτροπή του Ντέιβιντ Ροκφέλερ είναι η Τριμερής Επιτροπή. Ενώ το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων είναι σαφώς εθνικό ως μέλος, η Τριμερής Επιτροπή είναι διεθνής. Η εκπροσώπηση κατανέμεται εξίσου στη Δυτική Ευρώπη, την Ιαπωνία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Προορίζεται να είναι η όχημα για την πολυεθνική ενοποίηση των εμπορικών και τραπεζικών συμφερόντων με την κατάληψη του ελέγχου της πολιτικής κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών».

από το βιβλίο "With No Apologies: The Personal and Political Memoirs of United States Senator Barry M. Goldwater"

 

"Ο Τζίμι Κάρτερ δεν είναι ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Τριμερής Επιτροπή είναι ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών· εκπροσωπώ την Τριμερή Επιτροπή."

Δήλωση του Χένρι Κίσινγκερ στον αρχηγό του κράτους του Καναδά από το βιβλίο του «The Bilderberg Group» του Daniel Estulin

 

"Το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, η Τριμερής Επιτροπή και η Ομάδα Bilderberger, έχουν προετοιμαστεί και εφαρμόζουν τώρα μια ανοιχτή παγκόσμια δικτατορία... Δεν πολεμούν εναντίον τρομοκρατών. Πολεμούν εναντίον πολιτών."

Ο Δρ Johannes Koeppi, πρώην αξιωματούχος του γερμανικού υπουργείου Άμυνας και σύμβουλος του ΝΑΤΟ - από το βιβλίο του Dean Henderson "Big Oil & Their Bankers in the Persian Gulf"

 

«Η Τριμερής Επιτροπή παραδέχτηκε στις δικές της δημοσιεύσεις ότι σκοπεύει να συγχωνεύσει τις ΗΠΑ και άλλες χώρες του ΝΑΤΟ σε μια ενιαία παγκόσμια κυβέρνηση που ελέγχεται από τις μεγάλες εταιρείες».

Ο Mark M. Rich στο βιβλίο του "The Hidden Evil: The Financial Elite's Covert War Against the Civilian Population"

 

"Η Τριμερής Επιτροπή προορίζεται να αποτελέσει το όχημα για την πολυεθνική ενοποίηση των εμπορικών και τραπεζικών συμφερόντων με την κατάληψη του ελέγχου της πολιτικής κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Τριμερής Επιτροπή αντιπροσωπεύει μια επιδέξια, συντονισμένη προσπάθεια για την κατάληψη του ελέγχου και την εδραίωση των τεσσάρων κέντρων εξουσίας πολιτική, νομισματική, πνευματική και εκκλησιαστική. Αυτό που σκοπεύει η Τριμερής Επιτροπή είναι να δημιουργήσει μια παγκόσμια οικονομική δύναμη ανώτερη από τις πολιτικές κυβερνήσεις των εμπλεκόμενων εθνικών κρατών. Ως διαχειριστές και δημιουργοί του συστήματος, θα κυβερνήσουν το μέλλον."

Barry M. Goldwater από τα απομνημονεύματά του "With No Apologies"

 

ΟΜΙΛΟΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ

 

"Η Ομάδα Bilderberg είναι η ευρωπαϊκή εκδοχή του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων (CFR)... Η ομάδα Bilderberg συνεδριάζει κρυφά κεκλεισμένων των θυρών σε ακανόνιστα χρονικά διαστήματα, μία ή δύο φορές κάθε χρόνο από τη σύστασή της. Σκοπός της είναι να αφαιρέσει την ανεξαρτησία από όλους χώρες και επιτρέπουν στις ευρωπαϊκές αριστοκρατίες να κυβερνούν πίσω από τη στρατιωτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών».

Ο Daniel Estulin στο βιβλίο του "The Bilderberg Group - An Offshoot of the Venetian Black Nobility"

 

«Η Ομάδα Bilderberg είναι το βασικό όργανο διακρατικού σχεδιασμού της Διακρατικής Καπιταλιστικής Τάξης, καθώς αποτελείται από την ελίτ της ελίτ, έχει απομακρυνθεί εντελώς από τον δημόσιο έλεγχο και λειτουργεί ως «μια μυστική παγκόσμια δεξαμενή σκέψης που κατέχει την έννοια του» παγκόσμια κυβέρνηση» με μεγάλη εκτίμηση και εργάζεται για την επίτευξη αυτών των σκοπών».

Andrew Gavin Marshall, Παγκόσμια Έρευνα

 

«Οι ρίζες του Ομίλου Bilderberg πηγαίνουν πίσω στο χρόνο στους Βενετσιάνους Μαύρους ευγενείς - στους βασιλικούς οίκους και τις γενεαλογίες των ευρωπαϊκών ολιγαρχικών οικογενειών... Αυτό που σήμερα ονομάζεται Ομάδα Bilderberg, πριν από 500 χρόνια ονομαζόταν Ενετική Μαύρη Ευγενία. , η ιδέα πίσω από αυτό δεν έχει αλλάξει - είναι η ολική καταστροφή οτιδήποτε σχετίζεται και συνδέεται με την ιδέα ενός έθνους-κράτους».

Ντάνιελ Εστουλίν

 

«Η διεθνής κοινοπραξία χρηματιστών που είναι γνωστή ως Bilderbergers, που συναντιούνται κάθε χρόνο με βαθιά μυστικότητα για να καθορίσουν τη μοίρα του δυτικού κόσμου, είναι πλάσμα της συμμαχίας Rockefeller-Rothschild... Τα συμφέροντα Rockefeller συνεργάζονται στενά με τους Rothschild και άλλους κεντρικές τράπεζες».

Ο Dr Martin Larson από το βιβλίο «The Secrets of the Federal Reserve» του Eustace Mullins

 

«Η πρόθεση πίσω από όλες τις συναντήσεις του Μπίλντερμπεργκ ήταν πώς να δημιουργηθεί μια «αριστοκρατία σκοπού» μεταξύ Ευρώπης και Ηνωμένων Πολιτειών και πώς να καταλήξουμε σε συμφωνία σε ζητήματα πολιτικής, οικονομίας και στρατηγικής στην από κοινού διακυβέρνηση του κόσμου. Η συμμαχία του ΝΑΤΟ ήταν η κρίσιμη βάση της επιχείρησης και της ανατροπής τους γιατί τους παρείχε το σκηνικό για τα σχέδιά τους για «αέναο πόλεμο» ή τουλάχιστον για την πολιτική τους «πυρηνικού εκβιασμού».

Ο Daniel Estulin στο βιβλίο του "The Bilderberg Group"

 

"Ο όμιλος Bilderberg είναι μια οργάνωση πολιτικών ηγετών και διεθνών χρηματοπιστωτών που συνέρχεται κρυφά κάθε άνοιξη για να διαμορφώσει παγκόσμια πολιτική. Υπάρχουν περίπου 110 τακτικοί - Rockefellers, Rothschild, τραπεζίτες, επικεφαλής διεθνών εταιρειών και ανώτεροι κυβερνητικοί αξιωματούχοι από την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική. έτος, μερικά νέα άτομα προσκαλούνται και, αν φανούν χρήσιμα, επιστρέφουν σε μελλοντικές συναντήσεις. Εάν όχι, απορρίπτονται. Οι αποφάσεις που λαμβάνονται σε αυτές τις μυστικές συναντήσεις επηρεάζουν κάθε Αμερικανό και μεγάλο μέρος του κόσμου."

Ο Τζιμ Τάκερ στο βιβλίο του «Ημερολόγιο Μπίλντερμπεργκ»

 

«Στα περισσότερα από πενήντα χρόνια των συνεδριάσεών τους [ο Όμιλος Μπίλντερμπεργκ], ο Τύπος δεν επετράπη ποτέ να παρευρεθεί, δεν έχουν δημοσιοποιηθεί ποτέ δηλώσεις σχετικά με τα συμπεράσματα των παρευρισκομένων, ούτε έχει δημοσιοποιηθεί καμία ατζέντα για μια συνάντηση Μπίλντερμπεργκ
. Είναι βεβαίως περίεργο το γεγονός ότι κανένα κύριο μέσο ενημέρωσης δεν θεωρεί ότι μια συγκέντρωση τέτοιων προσώπων, των οποίων ο πλούτος υπερβαίνει κατά πολύ τον συνολικό πλούτο όλων των πολιτών των Ηνωμένων Πολιτειών, είναι άξια ειδήσεων, όταν ένα ταξίδι οποιουδήποτε από αυτούς από μόνο του γίνεται πρωτοσέλιδο στην τηλεόραση. Οι
συναντήσεις της Μπίλντερμπεργκ δεν αναφέρονται ποτέ στα ΜΜΕ, [επειδή] ο κυρίαρχος Τύπος ανήκει εξ ολοκλήρου στους Μπίλντερμπεργκ».

Ο Daniel Estulin στο βιβλίο του "The Bilderberg Group"

 

"Ο άνθρωπος που δημιούργησε τους Bilderbergers είναι ο πρίγκιπας Bernhard της Ολλανδίας. Οι Bilderbergers συναντιούνται μία ή δύο φορές το χρόνο. Οι παρευρισκόμενοι περιλαμβάνουν κορυφαία πολιτικά και οικονομικά πρόσωπα από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Δυτική Ευρώπη. Ο Πρίγκιπας Bernhard δεν κάνει καμία προσπάθεια να κρύψει το γεγονός ότι Ο απώτερος στόχος των Bilderbergers είναι μια παγκόσμια κυβέρνηση. Στο μεταξύ, ενώ οικοδομείται η «νέα παγκόσμια τάξη», οι Bilderbergers συντονίζουν τις προσπάθειες της ευρωπαϊκής και αμερικανικής ελίτ εξουσίας».

Ο Γκάρι Άλεν στο βιβλίο του "None Dare Call It Conspiracy"

 

«Οι Bilderbergers αποτελούνται από ελίτ από τον κόσμο των τραπεζών, των επιχειρήσεων, της κυβέρνησης και της ακαδημαϊκής κοινότητας - που διοργανώνει άκρως απόρρητες συναντήσεις κάθε χρόνο σε απομακρυσμένα θέρετρα στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη - για να σχεδιάσουν τι πρόκειται να συμβεί στην παγκόσμια σκηνή στους επόμενους μήνες
... Μόνο πολιτικοί και άλλοι που έχουν αποδείξει την αδιαμφισβήτητη πίστη τους στην φυλή των Ρότσιλντ/Ροκφέλερ καλούνται στις συναντήσεις του Μπίλντερμπεργκ. Πρέπει να είναι πρόθυμα εργαλεία των υπερπλούσιων και απόλυτα αφοσιωμένοι στη δημιουργία ενός Νέου Κόσμου Σειρά."

Ο Ντε Γκρίφιν στο βιβλίο του «Τέταρτο Ράιχ των Πλούσιων»

 

"Πίσω από τον όμιλο Bilderberg βρίσκεται ένα σύγχρονο δίκτυο ισχυρών ιδιωτικών εμπορο-τραπεζικών συμφερόντων του μεσαιωνικού ενετικού χρηματοδότη ολιγαρχικού μοντέλου γνωστού ως fondi. Βρετανικές και ολλανδικές εταιρείες της Ανατολικής Ινδίας, οι πρόδρομοι του Συμβουλίου των 300 και οι Bilderbergers είναι παραδείγματα αυτών των ιδιωτών εμπόρων Ο τελικός στόχος τους είναι μια μεταβιομηχανική κοινωνία».

Ο Ντάνιελ Εστουλίν, πήρε συνέντευξη από βραζιλιάνικη εφημερίδα

 

"Ο κύριος φόβος του Ομίλου Bilderberg είναι η οργανωμένη αντίσταση. Τα μέλη δεν θέλουν οι απλοί άνθρωποι του κόσμου να καταλάβουν ότι σχεδιάζουν για το μέλλον του κόσμου: κυρίως, μια One World Government (World Company) με μια ενιαία, παγκόσμια αγορά, αστυνομευόμενη από έναν παγκόσμιο στρατό και ρυθμίζεται οικονομικά από μια «Παγκόσμια Τράπεζα» που χρησιμοποιεί ένα παγκόσμιο νόμισμα».

Ο Daniel Estulin στο βιβλίο του "The Bilderberg Group"

 

«Αυτό που σκοπεύει η ομάδα Μπίλντερμπεργκ είναι ένας παγκόσμιος στρατός στη διάθεση των Ηνωμένων Εθνών, ο οποίος θα γίνει η παγκόσμια κυβέρνηση στην οποία θα υποτάσσονται όλα τα έθνη».

Ο Henry Kissinger σε μια συνάντηση Bilderberg [Spotlight Reprint, Αύγουστος 1991]

 

«Η διεθνής κοινοπραξία χρηματιστών που είναι γνωστή ως Bilderbergers, που συναντιούνται κάθε χρόνο με βαθιά μυστικότητα για να καθορίσουν τη μοίρα του δυτικού κόσμου, είναι πλάσμα της συμμαχίας Rockefeller-Rothschild... Τα συμφέροντα Rockefeller συνεργάζονται στενά με τους Rothschild και άλλους κεντρικές τράπεζες».

Dr Martin Larson, από το βιβλίο «The Secrets of the Federal Reserve» του Eustace Mullins

 

«Από το 1954, οι Bilderbergers εκπροσωπούν την ελίτ και τον απόλυτο πλούτο όλων των δυτικών εθνών - χρηματοδότες, βιομήχανους, τραπεζίτες, πολιτικούς, επιχειρηματίες πολυεθνικών εταιρειών, προέδρους, πρωθυπουργούς, υπουργούς οικονομικών, υφυπουργούς, Παγκόσμια Τράπεζα και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. εκπρόσωποι, πρόεδροι παγκόσμιων ομίλων μέσων ενημέρωσης και στρατιωτικοί ηγέτες».

Ο Daniel Estulin στο βιβλίο του "The Bilderberg Group"

 

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ TAVISTOCK

 

«Μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, η Βρετανική Στρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών δημιούργησε το Ινστιτούτο Tavistock για να χρησιμεύσει ως βραχίονας ψυχολογικού πολέμου… Σκοπός του δεν ήταν να βοηθήσει τραυματισμένους στρατιώτες, αλλά αντίθετα να χρησιμοποιήσει τους στρατιώτες ως ανθρώπινα ινδικά χοιρίδια για να δημιουργήσει το σημείο θραύσης του άνδρες υπό ακραίο στρες
... Μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, το Ίδρυμα Ροκφέλερ μετακόμισε για να χρηματοδοτήσει και, στην πραγματικότητα, να συμμετάσχει στο Ινστιτούτο Tavistock για τις ΗΠΑ και για τις αναδυόμενες δραστηριότητες ψυχολογικού πολέμου
του . δεκαετίες μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο επρόκειτο να συλλέξει νόμιμες ψυχολογικές γνώσεις σε κοινωνικές ομάδες προκειμένου να βελτιώσει τις τεχνικές κοινωνικής χειραγώγησης και κοινωνικού ελέγχου».

Ο William Engdahl στο βιβλίο του "Manifest Destiny", 2018

 

"Το Ινστιτούτο Tavistock διευθύνεται από τη Βρετανική Υπηρεσία Πληροφοριών... Η Tavistock οργάνωσε και εκπαίδευσε ολόκληρο το επιτελείο του Γραφείου Στρατηγικών Υπηρεσιών (OSS), της Στρατηγικής Έρευνας Βομβαρδισμών, του Ανώτατου Αρχηγείου των Συμμαχικών Εκστρατευτικών Δυνάμεων και άλλων βασικών αμερικανικών στρατιωτικών ομάδων κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Πόλεμος Β'.
... Η κουλτούρα των ναρκωτικών των Ηνωμένων Πολιτειών εντοπίζεται στο σύνολό της σε αυτό το Ινστιτούτο, το οποίο επέβλεπε τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών. Η «αντικουλτούρα LSD» προέκυψε όταν η Sandoz AG, μια ελβετική φαρμακευτική εταιρεία που ανήκει στην SG Warburg & Co., ανέπτυξε ένα νέο φάρμακο από λυσεργικό οξύ, που ονομάζεται LSD. Ο James Paul Warburg (γιος του Paul Warburg ο οποίος είχε γράψει τον νόμο για την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ το 1910), χρηματοδότησε μια θυγατρική του Ινστιτούτου Tavistock στις Ηνωμένες Πολιτείες που ονομάζεται Institute for Policy Studies,
... Το Βρετανικό Ινστιτούτο Tavistock έχει διευθύνει τα προγράμματα τέτοιων Αμερικανικές δεξαμενές σκέψης όπως το Ινστιτούτο Herbert Hoover στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, το Heritage Foundation, το Wharton School (Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια), το Hudson Institute, το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης και η Rand Corporation».

Eustace Mullins "Secrets of the Federal Reserve" - ​​παράρτημα, 1983

 

"Η πρωτοποριακή εργασία του Ινστιτούτου Tavistock στην επιστήμη της συμπεριφοράς σύμφωνα με τις φροϋδικές γραμμές του "ελέγχου" των ανθρώπων το καθιέρωσε ως το παγκόσμιο κέντρο της θεμελιώδους ιδεολογίας. Το δίκτυό του τώρα εκτείνεται από το Πανεπιστήμιο του Sussex στις ΗΠΑ μέσω του Stanford Research Institute, Esalen, MIT, Hudson Institute , Ίδρυμα Heritage, Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών στο Τζορτζτάουν, όπου εκπαιδεύονται οι προσωπικοί του Κρατικού Τμήματος, η Υπηρεσία Πληροφοριών της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ και οι εταιρείες Rand and Mitre. Το προσωπικό των εταιρειών απαιτείται να υποβληθεί σε κατήχηση σε ένα ή περισσότερα από αυτά τα Tavistock Ελεγχόμενα ιδρύματα Ένα δίκτυο μυστικών ομάδων, η Εταιρεία Mont Pelerin, η Τριμερής Επιτροπή, το Ίδρυμα Ditchley και η Λέσχη της Ρώμης, είναι ένας αγωγός για οδηγίες προς το δίκτυο Tavistock.
... Το Ινστιτούτο Tavistock ανέπτυξε τις τεχνικές μαζικής πλύσης εγκεφάλου που χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά πειραματικά σε Αμερικανούς αιχμαλώτους πολέμου στην Κορέα. Τα πειράματά της στις μεθόδους ελέγχου του πλήθους έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως στο αμερικανικό κοινό.
... Όλες οι τεχνικές του Tavistock και του αμερικανικού ιδρύματος έχουν έναν και μόνο στόχο - να σπάσουν την ψυχολογική δύναμη του ατόμου και να το καταστήσουν αβοήθητο να αντιταχθεί στους δικτάτορες της Παγκόσμιας Τάξης. Οποιαδήποτε τεχνική που βοηθά στη διάσπαση της οικογενειακής μονάδας και των αρχών της θρησκείας, της τιμής, του πατριωτισμού και της σεξουαλικής συμπεριφοράς, χρησιμοποιείται από τους επιστήμονες του Tavistock ως όπλα ελέγχου του πλήθους.
... Το Ινστιτούτο Tavistock έχει αναπτύξει τέτοια δύναμη στις ΗΠΑ που κανείς δεν κατακτά εξέχουσα θέση σε κανέναν τομέα εκτός και αν έχει εκπαιδευτεί στην επιστήμη της συμπεριφοράς στο Tavistock».

Byron T. Weeks, MD, 2001

 

«Η πρώτη απόπειρα να επιφέρει μια Νέα Παγκόσμια Τάξη ήταν αποτέλεσμα της εφαρμογής των θεωριών του Edward Bernays, του επικεφαλής θεωρητικού στο Tavistock Institute of Human Relations [Λονδίνο]... Ο Bernays επινόησε τη μέθοδο με την οποία πράκτορες όπως ο Henry Kissinger θα έμπαινε στο σχέδιο των πραγμάτων για να προωθήσει κρυφά τη Νέα Παγκόσμια Τάξη ως την πραγματική ατζέντα των Ηνωμένων Πολιτειών... Από το μέτριο ξεκίνημά του στο Wellington House στο Λονδίνο, το Tavistock επεκτάθηκε γρήγορα και έγινε το κορυφαίο ινστιτούτο «πλύσης εγκεφάλου» στον κόσμο».

Ο John Coleman στο βιβλίο του "The Committee of 300 - The Conspirator's Hierarchy", 2006

 

"Το Ινστιτούτο Tavistock, μια συλλογική προσπάθεια της βρετανικής στρατιωτικής υπηρεσίας και του ψυχιατρικού ιδρύματος, δημιουργήθηκε το 1921 σύμφωνα με πληροφορίες με εντολή μελών του Βασιλικού Ινστιτούτου Διεθνών Υποθέσεων (Chatham House). Το RIIA είναι ένας βραχίονας της Βρετανικής Στρογγυλής Τράπεζας της Ρόδου ομάδα, που ιδρύθηκε από τον Βρετανό ιμπεριαλιστή Σεσίλ Ρόουντς. Η Στρογγυλή Τράπεζα, που λειτουργεί μέσα από μια μυριάδα παραφυάδων, υπήρξε ο πιο αποτελεσματικός υποστηρικτής αυτού του αιώνα για τη δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης».

Ο Jim Keith στο βιβλίο του "Mass Control: Engineering Human Consciousness", 2003

 

«Το Ινστιτούτο Tavistock έχει 400 θυγατρικούς οργανισμούς υπό τον έλεγχό του μαζί με δεξαμενές σκέψης, κυρίως στις Η.Π.Α. γνώμη, είναι παραφυάδες του Tavistock».

Μουτζαχίντ Καμράν, 2014

 

"Το Tavistock Institute of Human Relations έχει την έδρα του στο Λονδίνο
... Η Tavistock ανέπτυξε τις τεχνικές μαζικής πλύσης εγκεφάλου που χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά πειραματικά σε Αμερικανούς αιχμαλώτους πολέμου στην Κορέα. Τα πειράματά της στις μεθόδους ελέγχου πλήθους έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως στο αμερικανικό κοινό
... Σήμερα, το Ινστιτούτο Tavistock λειτουργεί ένα δίκτυο ιδρυμάτων στις ΗΠΑ, όλα χρηματοδοτούμενα από τα χρήματα των φορολογουμένων των ΗΠΑ. Δέκα μεγάλα ιδρύματα βρίσκονται υπό τον άμεσο έλεγχό του, με 400 θυγατρικές, και άλλες ομάδες μελετών και δεξαμενές σκέψης που προέρχονται από πολλά είδη προγραμμάτων για να αυξηθεί ο έλεγχος της Παγκόσμιας Τάξης πάνω στον αμερικανικό λαό».

Eustace Mullins, 1985

 

«Το Tavistock Institute of Human Relations ιδρύθηκε στο Λονδίνο το 1921 για να μελετήσει το «σημείο θραύσης» των ανθρώπων
... Το Ινστιτούτο Tavistock διοικεί γνωστούς οργανισμούς και «δεξαμενές σκέψης» που είχαν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του τα μέσα ενημέρωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως το Ινστιτούτο Μπρούκινγκς, τα Ερευνητικά Ινστιτούτα Στάνφορντ, το Ινστιτούτο Χάντσον, το Ινστιτούτο Άσπεν, το Ινστιτούτο Μελετών Πολιτικής και η Εταιρία Έρευνας και Ανάπτυξης Ραντ».

Ο Charlie Robinson στο βιβλίο του "The Octopus of Global Control", 2017

 

"Το Ινστιτούτο Tavistock στο Σάσεξ της Αγγλίας είναι το παγκόσμιο κέντρο για μαζικές δραστηριότητες πλύσης εγκεφάλου και κοινωνικής μηχανικής
... Η Tavistock αναγνώρισε ότι η συνηθισμένη παρακολούθηση τηλεόρασης καταστρέφει την ικανότητα ενός ατόμου για κριτική γνωστική δραστηριότητα. Με άλλα λόγια, σε κάνει ανόητο."

Ο Daniel Estulin στο βιβλίο του "Tavistock Institute", 2015

 

"Κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, το Ινστιτούτο Tavistock [του Λονδίνου] σε συνδυασμό με το τμήμα ιατρικών επιστημών του Ιδρύματος Rockefeller για εσωτερικά πειράματα με φάρμακα που αλλάζουν το μυαλό. Η σημερινή φαρμακευτική κουλτούρα των Ηνωμένων Πολιτειών ανιχνεύεται στο σύνολό της σε αυτό το Ινστιτούτο, το οποίο επέβλεπε τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών».

Eustace Mullins "The Secrets of the Federal Reserve", 1983
(αρχικά δημοσιεύτηκε το 1952 ως "Mullins on the Federal Reserve")

 

ΛΕΣΧΗ ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ

 

«Το «Club of the Isles» είναι ένα ευρωπαϊκό καρτέλ - με κέντρο το Σίτι του Λονδίνου και με επικεφαλής τον Οίκο του Ουίνδσορ - που ελέγχει κάθε πτυχή της παγκόσμιας οικονομίας -- τράπεζες, ασφαλιστικές και φαρμακευτικές εταιρείες, πρώτες ύλες, μεταφορές, εργοστάσια, μεγάλοι όμιλοι λιανικής, οι αγορές μετοχών και εμπορευμάτων, πολιτικοί και κυβερνήσεις, μέσα ενημέρωσης, υπηρεσίες πληροφοριών, ναρκωτικά και οργανωμένο έγκλημα».

"The Windsors' Global Food Cartel: Instrument for Starvation" ένα άρθρο από το Executive Intelligence Review, 1995

 

"Το "Club of the Isles" είναι ένα αγγλο-ολλανδικό-ελβετικό καρτέλ υπό την ηγεσία του Οίκου του Ουίνδσορ. Οι Big Six εμπορικές εταιρείες σιτηρών του καρτέλ κατέχουν και ελέγχουν το 95% των εξαγωγών σιταριού της Αμερικής, το 95% των εξαγωγών καλαμποκιού, το 90% των Οι εξαγωγές βρώμης και το 80% των εξαγωγών σόργου της. Λίγες μικρότερες εταιρείες, σχεδόν όλες στην τροχιά του καρτέλ σιτηρών, ελέγχουν το υπόλοιπο μερίδιο αγοράς. Ο έλεγχος των εταιρειών σιτηρών στην αμερικανική αγορά σιτηρών είναι απόλυτος."

Richard Freeman, Executive Intelligence Review, 1995

 

«Η Λέσχη των Νήσων, από την εποχή των Πολέμων του Οπίου κατά της Κίνας, υπήρξε ο κορυφαίος χορηγός και ελεγκτής του παγκόσμιου οργανωμένου εγκλήματος».

Jeffrey Steinberg, 2008

 

"Το "Club of the Isles" είναι ένα τεράστιο δίκτυο ιδιωτικών οικονομικών συμφερόντων, το οποίο ελέγχεται από τις κορυφαίες αριστοκρατικές και βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης. Βασίζεται στα πρότυπα της βρετανικής και ολλανδικής Εταιρείας Ανατολικών Ινδιών του 17ου αιώνα.
Η οικογένεια Rothschild ήταν στο οικονομική καρδιά του Club of the Isles.
Το Club of the Isles έχει επίκεντρο το City του Λονδίνου."

William Engdahl, Executive Intelligence Review, 1997

 

"Το "Club of the Isles" είναι μια άτυπη ένωση βασιλικών νοικοκυριών που βασίζονται κυρίως στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της βασίλισσας [της Αγγλίας]. Η Λέσχη των Νήσων έχει περιουσιακά στοιχεία περίπου 10 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Κυριαρχεί σε εταιρικούς γίγαντες όπως η Royal Dutch Shell , Imperial Chemical Industries, Lloyds of London, Unilever, Lonrho, Rio Tinto Zinc και Anglo American DeBeers. Κυριαρχεί στον παγκόσμιο εφοδιασμό πετρελαίου, χρυσού, διαμαντιών και πολλών άλλων ζωτικών πρώτων υλών και χρησιμοποιεί αυτά τα περιουσιακά στοιχεία στη διάθεσή του γεωπολιτική ατζέντα
Στόχος του: να μειώσει τον ανθρώπινο πληθυσμό από το σημερινό του επίπεδο σε κάτω από ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους μέσα στις επόμενες δύο έως τρεις γενιές· να «σκοτώσει κυριολεκτικά το ανθρώπινο κοπάδι» προς το συμφέρον της διατήρησης της δικής τους παγκόσμιας εξουσίας και της φεουδαρχίας σύστημα στο οποίο βασίζεται αυτή η εξουσία».

Henry Makow, 2004

 

"Δεν θα διαβάσετε για τη Λέσχη των Νήσων σε κανένα εγχειρίδιο ή δημοφιλές περιοδικό. Δεν έχει ενσωματωθεί και δεν έχει λίστες μελών. Ωστόσο, ως άτυπη ένωση βασιλικών νοικοκυριών και πριγκιπικών οικογενειών που εδρεύουν κυρίως στην Ευρώπη, η Λέσχη των Νήσων κατέχει περίπου 10 τρισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία. Κυριαρχεί σε εταιρικούς γίγαντες όπως η Royal Dutch Shell, η Imperial Chemical Industries, η Lloyds of London, η Unilever, η Lonrho, η Rio Tinto Zinc και η Anglo American DeBeers. Κυριαρχεί στην παγκόσμια προσφορά πετρελαίου, χρυσού, διαμάντια και πολλές άλλες ζωτικής σημασίας πρώτες ύλες· και χρησιμοποιεί αυτά τα περιουσιακά στοιχεία όχι απλώς για την αναζήτηση πλούτου, αλλά ως πόρους στη διάθεση της γεωπολιτικής της ατζέντας.να μειώσει τον ανθρώπινο πληθυσμό από το σημερινό του επίπεδο των άνω των 5 δισεκατομμυρίων ανθρώπων σε λιγότερο από 1 δισεκατομμύριο ανθρώπους μέσα στις επόμενες δύο έως τρεις γενιές προς το συμφέρον της διατήρησης της δικής τους παγκόσμιας εξουσίας και του φεουδαρχικού συστήματος στο οποίο βασίζεται αυτή η εξουσία».

Η εφημερίδα New Federalist, 1994

 

«Η «Λέσχη των Νήσων», από την εποχή των Πολέμων του Οπίου κατά της Κίνας, υπήρξε ο κορυφαίος χορηγός και ελεγκτής του παγκόσμιου οργανωμένου εγκλήματος».

https://redice.tv / american_almanac.tripod.com, 2008

 

"Η επιχείρηση City of London-House of Windsor που ονομάζεται "Club of the Isles", πήρε το όνομά της από τον βασιλιά Edward VII, γιο της βασίλισσας Victoria, ο οποίος ήταν ο πρώτος που έφερε τον τίτλο Prince of the Isles. Ο τίτλος φέρει σήμερα ο Πρίγκιπας Ο Τσαρλς Ο Έντουαρντ ασχολήθηκε έντονα με βαρόνους των Μαύρων Ευγενών της οικονομικής περιφέρειας του Λονδίνου και τους βοήθησε να σχεδιάσουν τον Κριμαϊκό πόλεμο, τον πόλεμο Ρωσίας-Ιαπωνίας, τις προετοιμασίες για τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και τους Πολέμους του Οπίου με την Κίνα.
Μέσω της κεντρικής οργάνωσης του Το Club of the Isles είναι ένας ιστός αλληλένδετων διευθυντικών στελεχών που κρατούν «ανεξάρτητες» εταιρείες σε ένα δίκτυο κοινού ελέγχου και κοινής ατζέντας.
Μερικές από τις εταιρείες στο δίκτυο του Club of the Isles περιλαμβάνουν: The Bank of England; Αγγλοαμερικανικό Σώμα Νότιας Αφρικής; Rio Tinto; Minorco Minerals and Resources Corp; De Beers Consolidated Mines and De Beers Centenary AG NM; Rothchild Bank Barclays; Bank Lloyds; Bank Lloyds Insurance; Market Midland Bank; Εθνικό Westminster; Bank Barings; Bank Schroders; Bank Standard Chartered Bank; Hambros Bank; SG Warburg, Toronto Dominion Bank, Johnson Matthey; Klienwort Benson Group; Lazard Brothers; Lonrho JP Morgan και Co Morgan· Grenfell Group; British Petroleum; Shell και Royal Dutch Petroleum. Cadbury-Schweppes; Βιομηχανίες ΒΔΤ; Assicurazioni Generali SpA, (Βενετία) Ιταλία; Courtaulds; General Electric; Cazeenove and Co; Μεγάλος Μητροπολίτης; Hanson plc; HSBS Holdings (Χονγκ Κονγκ και Shanghai Bank)· Imperial Chemical Industries; Inchscape plc; Inco Ltd; ING Group; Jardine Matheson; Peninsular and Oriental Steam Navigation Co (P & 0); Γυαλί Pilkington; Reuters Holdings; Glaxo Wellcome; SmithKline Beecham; Unilever και Unilever NV; Vickers plc."

Executive Intelligence Review, 1995

 

«Μια συλλογή οικογενειών, που δεν ξεπερνούν τα 3.000-5.000 άτομα, ζουν και εργάζονται μέσα και γύρω από το Σίτι του Λονδίνου... Αυτές οι οικογένειες αποτελούν μια χρηματοοικονομική ολιγαρχία· είναι η δύναμη πίσω από τον θρόνο του Ουίνδσορ. Μεταξύ των δικών τους τάξεων, αυτοί Οι χρηματοδότες ολιγάρχες αναφέρονται στους εαυτούς τους ως Λέσχη των Νήσων
... Η «Λέσχη των Νήσων», υπό τη διεύθυνση της βρετανικής μοναρχίας, αντλεί πόρους και προσωπικότητες από την Ολλανδία, την Ελβετία, τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Ιταλία, και ενορχηστρώνει τις ενέργειες μιας κάστας αγγλόφιλων Αμερικανών, που χαρακτηρίζονται από τον Χένρι Κίσινγκερ και τον πρώην Πρόεδρο Τζορτζ Χ. Β. Μπους».

Jeffrey Steinberg, 2008

 

"Το "Club of the Isles" παρέχει κεφάλαιο για το Quantum Fund NV του Τζορτζ Σόρος - το οποίο σημείωσε σημαντικά οικονομικά κέρδη το 1998-99 μετά την κατάρρευση των νομισμάτων της Ταϊλάνδης, της Ινδονησίας και της Ρωσίας. Ο Σόρος ήταν βασικός μέτοχος στο Harken του Τζορτζ Μπους Ενέργεια. Η Λέσχη των Νήσων διευθύνεται από τους Ρότσιλντ και περιλαμβάνει τη βασίλισσα Ελισάβετ Β' και άλλους πλούσιους Ευρωπαίους αριστοκράτες και ευγενείς».

Ο Ντιν Χέντερσον στο βιβλίο του "Big Oil & Their Bankers In The Persian Gulf"

 

«Το «Club of the Isles» είναι ένα ευρωπαϊκό καρτέλ - με κέντρο το Σίτι του Λονδίνου και με επικεφαλής τον Οίκο του Ουίνδσορ - που ελέγχει κάθε πτυχή της παγκόσμιας οικονομίας -- τράπεζες, ασφαλιστικές και φαρμακευτικές εταιρείες, πρώτες ύλες, μεταφορές, εργοστάσια, μεγάλοι όμιλοι λιανικής, οι αγορές μετοχών και εμπορευμάτων, πολιτικοί και κυβερνήσεις, μέσα ενημέρωσης, υπηρεσίες πληροφοριών, ναρκωτικά και οργανωμένο έγκλημα».

"The Windsors' Global Food Cartel: Instrument for Starvation" ένα άρθρο από το Executive Intelligence Review, 1995

 

"Δέκα έως δώδεκα βασικές εταιρείες, με τη βοήθεια άλλων τριών δωδεκάδων, διαχειρίζονται τον εφοδιασμό τροφίμων στον κόσμο. Είναι τα βασικά συστατικά του αγγλο-ολλανδο-ελβετικού καρτέλ τροφίμων, το οποίο συγκεντρώνεται γύρω από τον Οίκο του Ουίνδσορ της Βρετανίας. Με επικεφαλής τις έξι κορυφαίες εταιρείες σιτηρών -Cargill, Continental, Louis Dreyfus, Bunge and Born, André και Archer Daniels Midland/Töpfer - η Λέσχη των Νήσων - ένας Οίκος της ολιγαρχίας του Windsor, έχει πλήρη κυριαρχία στις παγκόσμιες προμήθειες δημητριακών και δημητριακών, από σιτάρι μέχρι καλαμπόκι και βρώμη, από το κριθάρι μέχρι το σόργο και τη σίκαλη. Αλλά ελέγχει επίσης το κρέας, τα γαλακτοκομικά, τα βρώσιμα έλαια και λίπη, τα φρούτα και τα λαχανικά, τη ζάχαρη και όλες τις μορφές μπαχαρικών».

Richard Freeman, Executive Intelligence Review, 1995

 

"Ο πρίγκιπας Φίλιππος δεν εξελέγη στη θέση του ως de facto αρχηγός των επιχειρήσεων για τη Λέσχη των Νήσων. Είναι μια θέση που ανέλαβε ως Βασιλική Σύζυγος της Βασίλισσας Ελισάβετ Β', της βασιλεύουσας μονάρχης του Οίκου του Ουίνδσορ. Βασίλισσα Ελισάβετ Β' Είναι η de facto CEO του Club.
Για περισσότερα από 100 χρόνια, που χρονολογείται από την εποχή της ακμής της βασίλισσας Βικτώριας, το βρετανικό στέμμα έχει οριστεί ως το primus inter pares--το πρώτο μεταξύ ίσων-- της εκτεταμένης ευρωπαϊκής μαύρης αριστοκρατίας
...Ένας από τους μεγαλύτερους μύθους που διαπράχθηκαν από το βρετανικό στέμμα και τη Λέσχη των Νήσων είναι η εντελώς λανθασμένη αντίληψη ότι η Βρετανική Μοναρχία -- η Βασίλισσα Ελισάβετ Β' και ο Πρίγκιπας Φίλιππος -- είναι απλώς ανίσχυρα πρόσωπα. Τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια.
... Υπάρχουν 50 χώρες που είναι σήμερα μέλη της Βρετανικής Κοινοπολιτείας, της οποίας defacto ηγούνται οι Windsors. Από αυτές τις 50 χώρες, οι 16 εξακολουθούν να είναι μέχρι σήμερα αποικίες του βρετανικού στέμματος, όπου ο μόνος κυρίαρχος είναι η βασίλισσα Ελισάβετ! Ανάμεσα στις 50 πολιτείες της Κοινοπολιτείας βρίσκεις μια σειρά από νησιά της Καραϊβικής που είναι διαβόητα ως οι σημαντικότεροι παράδεισοι για το ξέπλυμα χρήματος από ναρκωτικά και τα χρηματοπιστωτικά κέντρα για την τεράστια παράνομη παγκόσμια οικονομία».

Η εφημερίδα New Federalist, 1994

 

«Το «Club of the Isles» - ένας Οίκος της ολιγαρχίας του Windsor - έχει αναπτύξει τέσσερις περιοχές για να είναι οι κύριοι εξαγωγείς σχεδόν κάθε είδους τροφίμων· η ολιγαρχία έχει αποκτήσει ιστορικά έλεγχο από πάνω προς τα κάτω στην τροφική αλυσίδα σε αυτές τις περιοχές. Αυτές οι τέσσερις περιοχές είναι: οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ευρωπαϊκή Ένωση, ιδιαίτερα η Γαλλία και η Γερμανία, τα έθνη της Βρετανικής Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας, του Καναδά, της Δημοκρατίας της Νότιας Αφρικής και της Νέας Ζηλανδίας και της Αργεντινής και της Βραζιλίας στην Ιβηρο-Αμερική. η ολιγαρχία έχει αναλάβει τον έλεγχο των αγορών αυτών των περιοχών, και συνεπώς της παγκόσμιας προσφοράς τροφίμων. Αυτές οι τέσσερις περιοχές έχουν πληθυσμό, το πολύ, 900 εκατομμύρια ανθρώπους, ή το 15% του παγκόσμιου πληθυσμού. Ο υπόλοιπος κόσμος, με 85 Το % του πληθυσμού -4,7 δισεκατομμύρια άνθρωποι- εξαρτάται από τις εξαγωγές τροφίμων από αυτές τις περιοχές».

Richard Freeman, Executive Intelligence Review, 1995

 

«Οι Rothschild είναι ιδρυτικά μέλη του αποκλειστικού «Club of the Isles» αξίας 10 τρισεκατομμυρίων δολαρίων - που ελέγχει τους εταιρικούς κολοσσούς Royal Dutch Shell, Imperial Chemical Industries, Lloyds of London, Unilever, Barclays, Lonrho, Rio Tinto Zinc, BHP Billiton και Anglo American DeBeers. Κυριαρχεί στην παγκόσμια προσφορά πετρελαίου, χρυσού, διαμαντιών και πολλών άλλων ζωτικών πρώτων υλών».

Ο Ντιν Χέντερσον στο βιβλίο του "Big Oil & Their Bankers In The Persian Gulf"

 

«Μια συλλογή οικογενειών, που δεν ξεπερνούν τα 3.000-5.000 άτομα, ζουν και εργάζονται μέσα και γύρω από το Σίτι του Λονδίνου, μια οικονομική και εταιρική περιοχή έκτασης ενός μιλίου, η οποία αντιπροσωπεύει τη μεγαλύτερη συγκέντρωση οικονομικής δύναμης που έχει συγκεντρωθεί ποτέ σε μια τοποθεσία Αυτές οι
οικογένειες αποτελούν μια χρηματοοικονομική ολιγαρχία, είναι η δύναμη πίσω από τον θρόνο του Ουίνδσορ και θεωρούν τους εαυτούς τους κληρονόμους της ενετικής ολιγαρχίας.
Μεταξύ των δικών τους τάξεων, αυτοί οι χρηματοδότες ολιγάρχες αναφέρονται στους εαυτούς τους ως «Η Λέσχη των Νήσων», μετά τον αρχικό «Πρίγκιπα των Νήσων», τον Εδουάρδο Αλβέρτο (Βασιλιάς Εδουάρδος Ζ΄), τον γιο της βασίλισσας Βικτώριας, ο οποίος ενορχήστρωσε τον Κριμαϊκό Πόλεμο. οι Πόλεμοι του Οπίου, ο Ρωσο-Ιαπωνικός Πόλεμος και ο Α' Παγκόσμιος Πόλεμος, για να εδραιωθεί η Βρετανία ως η πρώτη μεταξύ ίσων (πρώτη μεταξύ ίσων) των ευρωπαϊκών μοναρχιών και φεουδαρχικών οικογενειών. Η «Λέσχη των Νήσων», υπό την καθοδήγηση της βρετανικής μοναρχίας, αντλεί πόρους και προσωπικότητες από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ενορχηστρώνει τις ενέργειες μιας κάστας αμερικανών αγγλόφιλων που χαρακτηρίζονται από τον Χένρι Κίσινγκερ και τον πρώην Πρόεδρο Τζορτζ Μπους».

https://redice.tv / american_almanac.tripod.com, 2008

 

"Το "Club of the Isles" είναι ένα δίκτυο ιδρυμάτων και εταιρειών με τεράστια επιρροή που ελέγχεται από τον Βρετανικό Οίκο των Ουίνδσορ και τις ευρωπαϊκές δυναστικές οικογένειες των Μαύρων Ευγενών. Είναι ένας ιστός αλληλένδετων διευθυντικών στελεχών που κατέχουν ανεξάρτητες εταιρείες σε ένα δίκτυο κοινού ελέγχου και κοινών ημερήσια διάταξη.
Τα μέλη της ευρωπαϊκής δυναστικής οικογένειας αυτού του ιστού περιλαμβάνουν: House of Guelph/House of Windsor, Βρετανία. House of Wettin, Βέλγιο; House of Bernadotte, Σουηδία; House of Liechtenstein, Λιχτενστάιν; House of Oldenburg, Δανία; House of Hohenzollern, Γερμανία; House of Hanover, Γερμανία (το δεύτερο πιο σημαντικό). House of Bourbon, Γαλλία; House of Orange, Ολλανδία; House of Grimaldi, Μονακό; House of Wittelsbach, Γερμανία; House of Braganza, Πορτογαλία; House of Nassau, Λουξεμβούργο; House of Habsburg, Αυστρία; House of Savoy, Ιταλία; House of Karadjordjevic, Γιουγκοσλαβία (πρώην); Σπίτι της Βυρτεμβέργης, Γερμανία; House of Zogu, Αλβανία.
Η Τράπεζα και τα εταιρικά μέλη περιλαμβάνουν: The Bank of England, Anglo-American Corp of South Africa, Rio Tinto, De Beers Consolidated Mines and De Beers Centenary AG, NM Rothchild Bank, Barclays Bank, Lloyds Bank, Midland Bank, National Westminster Bank, Barings Bank, Schroders Bank, Standard Chartered Bank, Hambros Bank, SG Warburg, Toronto Dominion Bank, Lazard Brothers, Lonrho, JP Morgan and Co, British Petroleum. Shell και Royal Dutch Petroleum, General Electric, HSBS Holdings (Hong Kong and Shanghai Bank), Imperial Chemical Industries, ING Group, Jardine Matheson, Peninsular and Oriental Steam Navigation Co, Reuters, GlaxoSmithKline, Unilever, Vickers.
Οι περιβαλλοντικές οργανώσεις που ιδρύθηκαν και ελέγχονται από το Club of the Isles περιλαμβάνουν: World Wildlife Fund, Greenpeace, Friends of the Earth, Sierra Club, Earth First, Sea Shepard, Rainforest Action Network."

Ο David Icke στο βιβλίο του "The Biggest Secret"

 

«Η Λέσχη των Νήσων διευθύνεται από τους Ρότσιλντ και περιλαμβάνει τη βασίλισσα Ελισάβετ Β' και άλλους πλούσιους Ευρωπαίους αριστοκράτες και Μαύρες Ευγενείς».

Ο Ντιν Χέντερσον στο βιβλίο του "Big Oil & Their Bankers In The Persian Gulf"

 

«Ένας οικονομικά και πολιτικά ισχυρός μηχανισμός, γνωστός μεταξύ των μελών του ως «Λέσχη των Νήσων», αντιτίθεται σθεναρά φιλοσοφικά στη διάδοση της επιστημονικής και τεχνολογικής προόδου, ιδιαίτερα στην πρόοδο που επιταχύνει την ανάπτυξη του σύγχρονου συστήματος εθνικών κρατών που ήταν ιδρύθηκε πριν από περισσότερα από 500 χρόνια ως το επιστέγασμα της Χρυσής Αναγέννησης στην Ιταλία».

Η εφημερίδα New Federalist, 1994

 

"Το αγγλο-ολλανδικό-ελβετικό καρτέλ τροφίμων - "Club of the Isles" - εταιρείες καρτέλ σιτηρών διοικούνται από τις ίδιες οικογένειες που τις διοικούν εδώ και αιώνες. η οικογένεια Louis Dreyfus διευθύνει τον Louis Dreyfus, η οικογένεια André διευθύνει τον André και οι οικογένειες Hirsch και Born διευθύνουν το Bunge and Born».

Richard Freeman, Executive Intelligence Review, 1995

 

«Η πολύ ισχυρή πολιτικά υποομάδα των Illuminati, γνωστή ως «Λέσχη των Νήσων», της οποίας ηγείται η βασίλισσα Ελισάβετ Β', αποτελείται από τους διάφορους Ευρωπαϊκούς Βασιλικούς Οίκους, τους Ρότσιλντ, τους χρηματοδότες του Σίτι του Λονδίνου και ανώτερους υπευθύνους χάραξης πολιτικής. μέλη είναι σημαντικοί μέτοχοι
σε διεθνικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Royal Dutch Shell, Anglo American Gold, Lonrho, Rio Tinto Zinc και Lloyds of London, το Club of the Isles κυριαρχεί στην παγκόσμια διαθεσιμότητα πρώτων υλών. Οι εταιρίες επιτρέπουν στη Λέσχη των Νήσων να επιδιώξει την πρωταρχική της ατζέντα: μείωση ογδόντα τοις εκατό του ανθρώπινου παγκόσμιου πληθυσμού μέσα στον παρόντα αιώνα.
Αυτή η γενοκτονική ατζέντα διαπράττεται ασκώντας την επιρροή της Λέσχης σε μεγάλες περιβαλλοντικές οργανώσεις. Υπό το πρόσχημα της προστασίας των απειλούμενων ειδών άγριας ζωής, η Λέσχη των Νήσων έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία καταφυγίων άγριας ζωής στην Αφρική. Αυτά τα κονσέρβες ζώων χρησιμοποιούνται κυρίως για την εκπαίδευση Αφρικανών μισθοφόρων και πρακτόρων προβοκάτορα, οι οποίοι στη συνέχεια υποκινούν εμφύλιους πολέμους σε έθνη όπως η Ρουάντα και το Σουδάν.
Αυτή η πολύ ελίτ γεωπολιτική ομάδα είναι επίσης ο ελεγκτικός βραχίονας ενός κρυφού αποκρυφιστικού δικτύου που αποτελείται από τα ανώτερα μέλη των διαφόρων βρετανικών υπηρεσιών πληροφοριών».

www.dianaspeaks.info

 

ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ [Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ (RUSSELL TRUST)]

 

αποσπάσματα του - Antony Sutton - από το βιβλίο του
"America's Secret Establishment: An Introduction to the Order of Skull and Bones", 1983


"Το Τάγμα [μια μυστική κοινωνία επίσης γνωστή ως Skull & Bones] είναι το μόνο πλήρως τεκμηριωμένο παράδειγμα που έχουμε για μια μυστική εταιρεία στο κατεστημένο των ΗΠΑ. αλλού στις Ηνωμένες Πολιτείες ή για αυτό το θέμα σε ολόκληρο τον κόσμο
... Υπάρχουν τρεις ηλικιωμένοι σύλλογοι στο Yale - Skull & Bones, Scroll & Key and. Wolfs Head. Κάθε χρόνο 15 άντρες junior του Yale επιλέγονται για εισαγωγή
. Η Skull & Bones ιδρύθηκε το 1933 και έχει ξεκινήσει 15 μέλη κάθε χρόνο από το 1933... Κάθε χρόνο κατά την εβδομάδα έναρξης 15 νεαροί του Yale λαμβάνουν μια πρόσκληση "Skull & Bones. Αποδοχή ή απόρριψη;» Όσοι δέχονται, πιθανώς ο μεγαλύτερος αριθμός,
... Ο φοιτητής της πανεπιστημιούπολης του Γέιλ γνωρίζει καλά ότι το σύστημα της ανώτερης κοινωνίας είναι προσανατολισμένο στον εύπορο έξω κόσμο, στον κόσμο μετά την αποφοίτησή του. Τα χρήματα και οι συνδέσεις ρέουν από τη συμμετοχή.
... Στην πραγματικότητα, οι κοινωνίες είναι η πηγή ενός τεράστιου δικτύου κατοχύρωσης, ενός επισημοποιημένου δικτύου «παλιών αγοριών» που ουσιαστικά αποκλείει τους νεοφερμένους και τους μη ταλαντούχους του Γέιλ από τις αίθουσες της εξουσίας. Επειδή πρόκειται για κοινωνίες ηλικιωμένων, η έμφαση δεν δίνεται στις δραστηριότητες της πανεπιστημιούπολης αλλά στις φιλοδοξίες μετά την αποφοίτηση. Αυτή είναι η θεμελιώδης διαφορά σε όλες τις άλλες κοινωνίες πανεπιστημιουπόλεων στις ΗΠΑ.
... Κάθε ετήσια τάξη νέων μυημένων σχηματίζει μια λέσχη που αποτελείται από 15 μέλη. Οι μυημένοι ονομάζονται Ιππότες τον πρώτο χρόνο και μετά Πατριάρχες».

 

"Όσοι βρίσκονται στο εσωτερικό το γνωρίζουν ως "The Order". Άλλοι το γνωρίζουν για περισσότερα από 150 χρόνια ως Κεφάλαιο 322 μιας γερμανικής μυστικής εταιρείας. Πιο τυπικά, για νομικούς σκοπούς, το The Order ενσωματώθηκε ως The Russell Trust το 1856. κάποτε ήταν επίσης γνωστή ως Αδελφότητα του Θανάτου». Εκείνοι που το κάνουν κακό ή θέλουν να το κοροϊδέψουν, το αποκαλούν "Skull & Bones" ή απλά "Bones".
Το αμερικανικό κεφάλαιο αυτού του γερμανικού τάγματος ιδρύθηκε το 1833 στο Πανεπιστήμιο Yale.
... Το Τάγμα δεν είναι απλώς μια άλλη αδελφική κοινωνία της ελληνικής επιστολής πανεπιστημιούπολης με κωδικούς πρόσβασης και χειρολαβές, κοινά στις περισσότερες πανεπιστημιουπόλεις. Το Κεφάλαιο 322 είναι μια μυστική εταιρεία της οποίας τα μέλη έχουν ορκιστεί να σιωπήσουν. Υπάρχει μόνο στην πανεπιστημιούπολη του Yale.
... Το Τάγμα είναι ισχυρό, απίστευτα ισχυρό».

 

"Κατά τη διάρκεια των 150 ετών από το 1833, η ενεργή συμμετοχή στο "The Order" / "Skull and Bones" έχει εξελιχθεί σε μια βασική ομάδα ίσως 20-30 οικογενειών
... Πρώτα βρίσκουμε αμερικανικές οικογένειες παλιάς γραμμής που έφτασαν στο Ανατολική ακτή το 1600, π.χ., Whitney, Lord, Phelps, Wadsworth, Allen, Bundy, Adams και ούτω καθεξής.
Δεύτερον, βρίσκουμε οικογένειες που απέκτησαν πλούτο τα τελευταία 100 χρόνια, έστειλαν τους γιους τους στο Γέιλ και με τον καιρό έγιναν σχεδόν γερασμένοι οικογένειες, π.χ., L Harriman, Rockefeller, Payne, Davison."

 

"Η λίστα μελών περίπου 2500 μυημένων στο The Order/Skull and Bones έχει πολύ προφανή χαρακτηριστικά:
Τα μέλη είναι όλοι άντρες και σχεδόν όλοι ΣΦΗΚΟΙ (Λευκοί Αγγλοσάξονες Προτεστάντες). Σε μεγάλο βαθμό κατάγονταν από αγγλικές πουριτανικές οικογένειες, οι πρόγονοί τους έφτασαν στο Βορρά Αμερική την περίοδο 1630-1660.
Αυτές οι πουριτανικές οικογένειες είτε παντρεύτηκαν με οικονομική δύναμη είτε προσκάλεσαν γιους μεγιστάνες του χρήματος, π.χ. Ροκφέλερ, Ντέιβιζονς και Χάριμαν, των οποίων οι γιοι έγιναν μέλη του Τάγματος».

 

«Υπάρχει μια ομάδα στο Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR) που ανήκει σε μια μυστική εταιρεία, έχει ορκιστεί μυστικότητα και που λίγο πολύ ελέγχει το CFR
... Αυτά τα μέλη βρίσκονται στο «The Order» [Yale Skull and Bones ]. Η συμμετοχή τους στο Τάγμα μπορεί να αποδειχθεί. Οι συναντήσεις τους μπορούν να αποδειχθούν. Οι στόχοι τους είναι ξεκάθαρα αντισυνταγματικοί. Και αυτό το Τάγμα υπάρχει εδώ και 150 χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες."

 

"Το Τάγμα / Skull and Bones στη Βρετανία περνάει από τον Lazard Freres και τους ιδιώτες εμπόρους τραπεζίτες. Ιδιαίτερα το βρετανικό κατεστημένο ιδρύθηκε επίσης σε ένα Πανεπιστήμιο - Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, και ειδικά στο All Souls College στην Οξφόρδη. Το βρετανικό στοιχείο ονομάζεται "The Group. "
Η Ομάδα συνδέεται με το εβραϊκό ισοδύναμο μέσω των Ρότσιλντ στη Βρετανία (ο Λόρδος Ρότσιλντ ήταν αρχικό μέλος του "εσωτερικού κύκλου" της Ρόδου). Το Τάγμα στις ΗΠΑ συνδέεται με τις οικογένειες Γκούγκενχαϊμ, Σιφ και Βάρμπουργκ.
... Ο πυρήνας του Το Order, όπως και ο πυρήνας του "The Group" στην Αγγλία, περιλαμβάνει περίπου 20 οικογένειες. Στην περίπτωση των ΗΠΑ, είναι ως επί το πλείστον απόγονοι των αρχικών εποίκων στη Μασαχουσέτη. Ο νέος πλούτος εισήλθε στο Τάγμα μέχρι τα μέσα του 19ου αιώνα και μέχρι πρόσφατα, ποτέ δεν κυριάρχησε στο The Order."

 

"Το Τάγμα / Skull and Bones έχει διεισδύσει ή είναι η κυρίαρχη επιρροή σε επαρκείς οργανώσεις πολιτικής, έρευνας και διαμόρφωσης γνώμης που καθορίζουν τη βασική κατεύθυνση της αμερικανικής κοινωνίας."

 

"Η βρετανική μυστική εταιρεία, γνωστή ως "The Group", ιδρύθηκε στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, όπως το The Order/Skull and Bones ιδρύθηκε στο Yale.
... Ο στόχος "The Group" καταγράφεται στη διαθήκη του Cecil Rhodes. Ήταν :
«Η επέκταση της βρετανικής κυριαρχίας σε όλο τον κόσμο, η τελειοποίηση ενός συστήματος μετανάστευσης από το Ηνωμένο Βασίλειο και αποικισμού από Βρετανούς υπηκόους όλων των χωρών όπου τα μέσα διαβίωσης είναι εφικτά με ενέργεια, εργασία και επιχείρηση... και το απόλυτο ανάκαμψη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ως αναπόσπαστο μέρος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας.
... Τόσο το The Group όσο και το The Order/Skull and Bones δεν θέλουν ή δεν μπορούν να δημιουργήσουν μια παγκόσμια κοινωνία με εθελοντικά μέσα, επομένως επέλεξαν τον εξαναγκασμό. Για να το κάνουν αυτό έχουν δημιουργήσει πολέμους και επαναστάσεις, έχουν λεηλατήσει τα δημόσια ταμεία, έχουν καταπιέσει, έχουν λεηλατήσει, έχουν πει ψέματα - ακόμα και στους συμπατριώτες τους.
... Οι δραστηριότητες του The Order κατευθύνονται προς την αλλαγή της κοινωνίας μας, την αλλαγή του κόσμου, για να επιφέρει μια Νέα Παγκόσμια Τάξη. Αυτή θα είναι μια προγραμματισμένη τάξη με αυστηρά περιορισμένη ατομική ελευθερία, χωρίς συνταγματική προστασία, χωρίς εθνικά σύνορα ή πολιτιστικές διακρίσεις».

 

"Οι περισσότεροι από εμάς πιστεύουμε ότι το κράτος υπάρχει για να υπηρετεί το άτομο, όχι το αντίστροφο. Το Order [Skull and Bones] πιστεύει το αντίθετο από τους περισσότερους από εμάς - πάντα προς περισσότερη κρατική εξουσία και μακριά από ατομικά δικαιώματα."

 

"Το αριστερό-δεξιό πολιτικό φάσμα χρησιμοποιείται για την εξουδετέρωση ανεπιθύμητων γεγονότων και ιδεών ή απλώς για να υποχρεώνει τους πολίτες να σκέφτονται σύμφωνα με ορισμένες γραμμές.
Το "αριστερό" τμήμα του Τύπου στις ΗΠΑ μπορεί πάντα να βασίζεται για να επιτίθεται αυτόματα σε ιδέες και πληροφορίες από το "δεξιά" και το αντίστροφο. Στην πραγματικότητα, τα μέσα ενημέρωσης έχουν δημιουργηθεί τεχνητά μόνο για αυτόν τον σκοπό: τόσο το Nation όσο και η New Republic στα "αριστερά" χρηματοδοτήθηκαν από τον Willard Straight, χρησιμοποιώντας κεφάλαια Payne Whitney (The Order). σωστά» Η Εθνική Επιθεώρηση που δημοσιεύτηκε από τον William Buckley (The Order) παρουσιάζει ένα διαρκές έλλειμμα, που προφανώς έχει καλυφθεί από τον Buckley.
Ούτε η ανεξάρτητη δεξιά ούτε η ανεξάρτητη αριστερά βλέπει την παγίδα. Είναι τόσο απασχολημένοι να πυροβολούν ο ένας στον άλλον. έχουν ξεχάσει κυρίως να κοιτάξουν πίσω από τις σκηνές. Και το Τάγμα διεκδικεί αυτάρεσκα τον έλεγχο του «μετριοπαθούς» κέντρου».

 

"Το Τάγμα / Κρανίο και οστά χρησιμοποιεί τη διαδικασία της χεγκελιανής διαλεκτικής για να δημιουργήσει μια κοινωνία στην οποία το κράτος είναι απόλυτο - πανίσχυρο
. Το άτομο δεν υπάρχει για τον εαυτό του, αλλά μόνο για να παίξει ένα ρόλο στη λειτουργία του κράτους.Βρίσκει ελευθερία μόνο στην υπακοή στο κράτος.Δεν υπήρχε ελευθερία στη Γερμανία του Χίτλερ, δεν υπάρχει ελευθερία για το άτομο υπό τον μαρξισμό, ούτε θα υπάρχουν στη Νέα Παγκόσμια Τάξη».

 

Όλος ο τρόπος ζωής μας βασίζεται στην υπόθεση ότι το άτομο είναι ανώτερο από το κράτος. Ότι το άτομο είναι ο απόλυτος κάτοχος της κυριαρχίας. Ότι το κράτος είναι ο υπηρέτης του λαού. Είναι βαθιά ριζωμένο μέσα μας.
Το Τάγμα [Κρανίο και Bones] υποστηρίζει το αντίθετο - ότι το Κράτος είναι ανώτερο, ότι ο απλός άνθρωπος (ο αγρότης) μπορεί να βρει την ελευθερία μόνο με την υπακοή στο Κράτος».

 

"Μπορούμε να εντοπίσουμε την ίδρυση των τριών μυστικών εταιρειών με τη μεγαλύτερη επιρροή που γνωρίζουμε - στα πανεπιστήμια. Οι Illuminati ιδρύθηκαν στο Πανεπιστήμιο του Ingolstadt στη Γερμανία. Η ομάδα ιδρύθηκε στο All Souls College του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης στην Αγγλία. Και The Order / Το Skull and Bones ιδρύθηκε στο Πανεπιστήμιο Yale στις Ηνωμένες Πολιτείες».

 

"Το Τάγμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Όμιλο στην Αγγλία, οι Ιλλουμινάτι στη Γερμανία και το Πολιτικό Γραφείο στη Ρωσία. Για αυτούς τους ελιτιστές το κράτος είναι υπέρτατο και μια αυτόκλητη ελίτ διευθύνει το κράτος."

 

«Εάν ο μαρξισμός τεθεί ως θέση και ο εθνικοσοσιαλισμός [ναζισμός] ως αντίθεση, τότε η πιο πιθανή σύνθεση γίνεται μια χεγκελιανή Νέα Παγκόσμια Τάξη, μια σύνθεση που εξελίσσεται από τη σύγκρουση του μαρξισμού και του εθνικοσοσιαλισμού. Επιπλέον, σε αυτή τη δήλωση αυτοί που χρηματοδοτούν και να διαχειριστεί τη σύγκρουση των αντιθέτων μπορεί να διατηρήσει τον έλεγχο της σύνθεσης [Νέα Παγκόσμια Τάξη]
... Το Τάγμα [Κρανίο και Οστά] έχει τεχνητά ενθαρρύνει και αναπτύξει τόσο τον επαναστατικό μαρξισμό όσο και τον εθνικοσοσιαλισμό, ενώ διατηρεί κάποιο έλεγχο στη φύση και τον βαθμό τη σύγκρουση».

 

 

"Η σύγκρουση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κέρδος από εταιρείες υπό τον έλεγχο και την επιρροή του The Order [Skull and Bones]. Στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, ο πόλεμος της Κορέας και ο πόλεμος του Βιετνάμ είναι παραδείγματα αμερικανικών εταιρειών που συναλλάσσονταν με τον "εχθρό" για κέρδος.
. .. Οι εταιρείες - ακόμη και οι μεγάλες εταιρείες - κυριαρχούνται από τράπεζες και εταιρείες εμπιστοσύνης, και με τη σειρά τους αυτές οι τράπεζες και οι εταιρείες εμπιστοσύνης κυριαρχούνται από το The Order [Skull and Bones] και τους συμμάχους του."

 

"Η κομμουνιστική Κίνα θα είναι μια υπερδύναμη που θα χτιστεί από την αμερικανική τεχνολογία και δεξιότητες. Είναι πιθανώς η πρόθεση του The Order [Skull and Bones] να θέσει αυτή τη δύναμη σε κατάσταση σύγκρουσης με τη Σοβιετική Ένωση."

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ

 

"The Pilgrims Society είναι μια αριστοκρατική αγγλο-αμερικανική λέσχη. Ο πρωταρχικός σκοπός αυτής της λέσχης είναι να σχηματίσει μια ανεπίσημη συμμαχία με τις Ηνωμένες Πολιτείες και να αυξήσει κατά πολύ τις δυνάμεις της βρετανικής αυτοκρατορίας
... Η Εταιρεία Προσκυνητών έχει συγχωνεύσει την επιχείρηση κέντρα της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου, μαζί με μια μεγάλη μερίδα των πολιτικών κέντρων και των δύο εθνών. Ενενήντα τοις εκατό των Αμερικανών μελών είναι τραπεζίτες και επιχειρηματίες ανώτατου επιπέδου από την πόλη της Νέας Υόρκης
... Pilgrims Society πρόεδροι της Ομοσπονδιακής Τράπεζας της Νέας Υόρκης Η τράπεζα καλύπτει την περίοδο από το 1914 έως το 1979. Οι πρόεδροι της Εταιρείας Προσκυνητών της Ομοσπονδιακής Τράπεζας της Νέας Υόρκης καλύπτουν σχεδόν ολόκληρη την περίοδο από τη δεκαετία του 1920 έως το 1990.
... The Pilgrims Society αντιπροσωπεύει αυτό το παλιό όνειρο του Cecil Rhodes να δημιουργήσει μια παγκόσμια αγγλόφωνη ζώνη ελεύθερου εμπορίου, με κυρίαρχη θέση για την αγγλοσαξονική φυλή. Η Ρόδος είχε επίσης εικασίες για ένα δίκτυο μυστικών εταιρειών που έπρεπε να απορροφήσουν τον πλούτο του κόσμου.
... Η Εταιρεία Προσκυνητών είναι ένα από τα σημαντικότερα ιδιωτικά χρηματοδοτούμενα ιδρύματα του παγκοσμιοποιητικού κινήματος».

Joel van der Reijden, 2005


«Το 1897, μια ομάδα κορυφαίων Βρετανών και Αμερικανών διανοουμένων και μονοπωλίων του χρήματος συναντήθηκαν για να σχεδιάσουν τρόπους υλοποίησης του σχεδίου του Σεσίλ Ρόουντς για τη συγχώνευση βρετανικών και αμερικανικών συμφερόντων, προετοιμάζοντας την τελική ώθηση προς την επίτευξη του απώτερου στόχου τους. Παγκόσμια Κυβέρνηση. Το αποτέλεσμα των διαβουλεύσεών τους ήρθε στις 24 Ιουλίου 1907, με τη δημιουργία στο Λονδίνο μιας εξαιρετικά μυστικής οργάνωσης γνωστής ως Pilgrim Society. Ο βασικός σκοπός της Pilgrim Society ήταν να προωθήσει την ενότητα μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Βρετανίας. να οδηγήσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες σε μια θέση εξάρτησης από το Στέμμα».

"Descent Into Slavery" ένα βιβλίο του Des Griffin

 

«Οι Προσκυνητές ιδρύθηκαν στο Λονδίνο στις 24 Ιουλίου 1902, τέσσερις μήνες μετά το θάνατο του Σεσίλ Ρόουντς, ο οποίος είχε περιγράψει μια ιδεολογία μιας μυστικής κοινωνίας για να εργαστεί για την τελική βρετανική κυριαρχία σε όλο τον κόσμο, και ο οποίος είχε προβλέψει συγκεκριμένα στη διαθήκη του. να φέρουν τις Ηνωμένες Πολιτείες μεταξύ των χωρών που κατείχε η Μεγάλη Βρετανία
... Ο σκοπός αυτών των ανδρών είναι εντελώς συνυφασμένος με την εξάρτηση της δικής τους πάντα μεγάλης περιουσίας από τις λειτουργίες της «The City», της ακρόπολης των Διεθνών Οικονομικών. Όχι μόνο Αυτοί οι άνδρες ασκούν συλλογικά μια προγραμματισμένη επιρροή τεράστιου βάρους με απόλυτη μυστικότητα, αλλά λειτουργούν με την υποστήριξη των τεράστιων κεφαλαίων που παρέχονται από τον Cecil Rhodes και τον Andrew Carnegie».

Ο EC Knuth στο βιβλίο του "The Empire of the "City" - The Secret History of British Financial Power"

 

Στις αρχές του 20ου αιώνα, ορισμένα άτομα με επιρροή ενδιαφέρθηκαν να φέρουν πιο κοντά τα ιδρύματα των Ηνωμένων Πολιτειών και της Μεγάλης Βρετανίας. Προέκυψε η ιδέα να σχηματιστεί μια νέα, ελιτιστική κοινωνία με παραρτήματα τόσο στο Λονδίνο όσο και στη Νέα Υόρκη. Pilgrims Society
... Μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας υπήρξαν προστάτες της Pilgrims Society από την ίδρυσή της και παρευρίσκονται τακτικά σε συναντήσεις. Γνωστές τραπεζικές οικογένειες όπως Baring, Hambro, Harcourt, Keswick, Rothschild, Kleinwort, Loeb και Warburg, όπως καθώς και οι επικεφαλής της Barclays και οι Βρετανοί διευθυντές των Chase Manhattan και JP Morgan έχουν παρευρεθεί στις συναντήσεις των Pilgrims.
... Οι μεγάλες τράπεζες της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου ήταν πολύ εξέχουσες στην Εταιρεία Προσκυνητών, ακολουθούμενες στενά από μια ομάδα σημαντικών δικηγορικών γραφείων και ασφαλιστικών εταιρειών. Ορισμένες εταιρείες είχαν σημαντική παρουσία στους Pilgrims, συμπεριλαμβανομένης της οικογένειας Watson της IBM, και οι ιδρυτές και ιδιοκτήτες των Chrysler, Dodge, Jardine Matheson, WR Grace & Co., Reynolds, Corning Glass και Forbes ήταν όλοι προσκυνητές .
... Οι New York Times έχουν συνδεθεί στενά με τους Προσκυνητές των Ηνωμένων Πολιτειών όλα αυτά τα χρόνια. Από το 1896 οι New York Times ανήκουν στην οικογένεια Ochs-Sulzberger, μέλη της οποίας ήταν μέλη γενεών των Pilgrims από την αρχή.
... Με τα χρόνια αρκετοί Pilgrim ήταν διευθυντές του CBS, ανάμεσά τους και ο Henry Kissinger. Ο William S. Paley, ιδρυτής και συνεχής ιδιοκτήτης του CBS μέχρι τον θάνατό του το 1990, ήταν μέλος της Εταιρείας Προσκυνητών. Το ίδιο ήταν και ο Walter Cronkite, παρουσιαστής του CBS Evening News από το 1962 έως το 1982.
... Ανά πάσα στιγμή από τη δεκαετία του 1970 έως τη δεκαετία του 1990 υπήρχε κυρίαρχη παρουσία των ανδρών JP Morgan και John D. Rockefeller στο διοικητικό συμβούλιο των Pilgrims of τις Ηνωμένες Πολιτείες, οδηγώντας στο προφανές συμπέρασμα ότι αυτά τα συμφέροντα εξακολουθούν να αντιπροσωπεύουν τον ακρογωνιαίο λίθο του αγγλοαμερικανικού κατεστημένου. Τα ιδρύματα Carnegie είναι επίσης αρκετά κυρίαρχα μεταξύ της πρόσφατης ηγεσίας των Προσκυνητών.
...Η Εταιρεία Προσκυνητών προηγείται της ίδρυσης του Συμβουλίου για τις Εξωτερικές Σχέσεις και του Βασιλικού Ινστιτούτου Διεθνών Υποθέσεων - δύο στενά συνδεδεμένες δεξαμενές σκέψης - σχεδόν 20 χρόνια, και επομένως συνδέει εύκολα τους JP Morgan, Sr, Andrew Carnegie και Jacob Schiff με το ίδιο Αγγλοαμερικανικό δίκτυο».

Joël van der Reijden, www.isgp.nl, 2008

 

«Η ιδεολογία της Βρετανικής Αυτοκρατορίας σκιαγραφήθηκε από τον Σεσίλ Ρόουντς περίπου το 1895 ως εξής:
«Δημιουργήστε μια μυστική εταιρεία για να έχετε ολόκληρη την ήπειρο της Νότιας Αμερικής, τους Αγίους Τόπους, την Κοιλάδα του Ευφράτη, τα νησιά της Κύπρου και της Κάντιας. , τα νησιά του Ειρηνικού που δεν κατείχε μέχρι τώρα η Μεγάλη Βρετανία, το Αρχιπέλαγος της Μαλαισίας, τα παράλια της Κίνας και της Ιαπωνίας και, τέλος, οι Ηνωμένες Πολιτείες. Στο τέλος, η Μεγάλη Βρετανία θα δημιουργήσει μια δύναμη τόσο συντριπτική που οι πόλεμοι πρέπει να σταματήσουν και να πραγματοποιηθεί η χιλιετία».
Οι μυστικές εταιρείες της διαθήκης του Σεσίλ Ρόουντς ζωντάνεψαν στους Προσκυνητές της Μεγάλης Βρετανίας και στους Προσκυνητές των Ηνωμένων Πολιτειών - που ιδρύθηκαν στη Νέα Υόρκη στις 13 Ιανουαρίου 1903. Ο κ. Ρόδος άφησε μια περιουσία περίπου 150.000.000 δολαρίων στη Ρόδο Θεμέλιο. Ένας αποδεκτός σκοπός ήταν «να δημιουργήσει στους Αμερικανούς φοιτητές μια προσκόλληση στη χώρα από την οποία ξεπήδησαν αρχικά».

Ο Edwin Charles Knuth στο βιβλίο του The Empire of the City, 1944

 

CLUB OF ROME

 

«Η Λέσχη της Ρώμης είναι μια συνωμοτική οργάνωση-ομπρέλα, ένας γάμος μεταξύ Αγγλοαμερικανών χρηματοδότων και των παλιών οικογενειών των Μαύρων Ευγενών της Ευρώπης, ιδιαίτερα των αποκαλούμενων «ευγενών» του Λονδίνου, της Βενετίας και της Γένοβας. Το κλειδί για τον επιτυχή έλεγχο του κόσμος είναι η ικανότητά τους να δημιουργούν και να διαχειρίζονται οικονομικές υφέσεις και ύφεση».

Ο John Coleman στο βιβλίο του "The Committee of 300"

 

"Ένας καρκίνος είναι ένας ανεξέλεγκτος πολλαπλασιασμός κυττάρων· η πληθυσμιακή έκρηξη είναι ένας ανεξέλεγκτος πολλαπλασιασμός ανθρώπων. Πρέπει να μετατοπίσουμε τις προσπάθειές μας από τη θεραπεία των συμπτωμάτων στην αποκοπή του καρκίνου. Η επέμβαση θα απαιτήσει πολλές φαινομενικά βάναυσες και άκαρδες αποφάσεις. .. Ο ιδανικός βιώσιμος πληθυσμός που θα προκύψει θα είναι πάνω από 500 εκατομμύρια αλλά λιγότερο από ένα δισεκατομμύριο».

Δήλωση της Λέσχης της Ρώμης - Η ανθρωπότητα στο σημείο καμπής, 1974 & στόχοι για την ανθρωπότητα, 1976

 

"Η Λέσχη της Ρώμης (COR) ιδρύθηκε με μέλη 75 διακεκριμένων επιστημόνων, βιομηχάνων και οικονομολόγων από 25 χώρες. Μαζί με τους Bilderbergers, έχει γίνει ένας από τους σημαντικότερους βραχίονες εξωτερικής πολιτικής της ομάδας Στρογγυλής Τραπέζης."

Ο Ντέιβιντ Άλεν Ριβέρα στο βιβλίο "Τελική προειδοποίηση: Μια ιστορία της νέας παγκόσμιας τάξης"

 

«Δεν υπάρχει άλλη βιώσιμη εναλλακτική λύση για τη μελλοντική επιβίωση του πολιτισμού από μια νέα παγκόσμια κοινότητα υπό μια κοινή ηγεσία».

Ιστοσελίδα της Λέσχης της Ρώμης

 

«Η Λέσχη της Ρώμης είναι μια πρώτη δεξαμενή σκέψης που αποτελείται από περίπου 100 μέλη, συμπεριλαμβανομένων κορυφαίων επιστημόνων, φιλοσόφων, πολιτικών συμβούλων και πολλών άλλων που παραμονεύουν στις σκιές της εξουσίας».

Brent Jessop, Παγκόσμια Έρευνα, 2008

 

"Η λύση αυτών των κρίσεων μπορεί να αναπτυχθεί μόνο σε παγκόσμιο πλαίσιο με πλήρη και ρητή αναγνώριση του αναδυόμενου παγκόσμιου συστήματος και σε μακροπρόθεσμη βάση. Αυτό θα απαιτούσε, μεταξύ άλλων αλλαγών, μια νέα παγκόσμια οικονομική τάξη και μια παγκόσμια κατανομή πόρων Σύστημα."

από ένα βιβλίο της Λέσχης της Ρώμης με τίτλο "Hankind at the Turning Point"

 

«Η Λέσχη της Ρώμης θα ενθαρρύνει τη δημιουργία ενός παγκόσμιου φόρουμ όπου πολιτικοί, υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής και επιστήμονες θα μπορούν να συζητούν τους κινδύνους και τις ελπίδες για το μελλοντικό παγκόσμιο σύστημα χωρίς τους περιορισμούς της επίσημης διακυβερνητικής διαπραγμάτευσης».

Το βιβλίο The Club of Rome "The Limits to Growth", 1972

 

«Στις 17 Σεπτεμβρίου 1973, η Λέσχη της Ρώμης κυκλοφόρησε μια Έκθεση που ονομάζεται «Περιφερειακό και Προσαρμοσμένο Μοντέλο του Παγκόσμιου Παγκόσμιου Συστήματος». Αποκάλυψε τον στόχο της Λέσχης να χωρίσει τον κόσμο σε δέκα πολιτικές/οικονομικές περιοχές, οι οποίες θα ένωναν ολόκληρο τον κόσμο κάτω από μια ενιαία μορφή διακυβέρνησης. Αυτές οι περιοχές είναι η Βόρεια Αμερική, η Δυτική Ευρώπη, η Ανατολική Ευρώπη, η Ιαπωνία, ο υπόλοιπος αναπτυγμένος κόσμος, η Λατινική Αμερική, η Μέση Ανατολή, η Υπόλοιπη Αφρική, η Νότια και Νοτιοανατολική Ασία και η Κίνα».

Ο David Allen Rivera στο βιβλίο του "Final Warning"

 

«Η Λέσχη της Ρώμης έχει υποδείξει ότι η γενοκτονία πρέπει να χρησιμοποιηθεί για την εξάλειψη των ανθρώπων που αναφέρονται ως «άχρηστοι τρώγοντες».

Ο David Allen Rivera στο βιβλίο του "Final Warning"

 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ 300

 

"Η Επιτροπή των 300 είναι η απόλυτη μυστική κοινωνία που αποτελείται από μια ανέγγιχτη άρχουσα τάξη, η οποία περιλαμβάνει τη βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου και τις βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης.
Αυτοί οι αριστοκράτες αποφάσισαν τον θάνατο της βασίλισσας Βικτώριας, μητριάρχη των Ενετών Μαύρων Γουέλφων ότι, για να αποκτήσει παγκόσμιο έλεγχο, θα ήταν απαραίτητο τα αριστοκρατικά μέλη της να συνεργαστούν με τους μη αριστοκρατικούς αλλά εξαιρετικά ισχυρούς ηγέτες των εταιρικών επιχειρήσεων σε παγκόσμια κλίμακα.
... Τα μέλη της βρίσκονται υπό την προσεκτική καθοδήγηση και διεύθυνση του βρετανικού στέμματος και του εκτελεστικού του βραχίονα εξωτερικής πολιτικής του Βασιλικού Ινστιτούτου Διεθνών Υποθέσεων (Chatham House).
Το μεγαλύτερο μέρος του τεράστιου πλούτου της Επιτροπής του 300 προέκυψε από το εμπόριο οπίου με την Κίνα και την Ινδία."

John Coleman - "Conspirators Hierarchy: The Story of the Committee of 300"

 

"Μόνο τριακόσιοι άνδρες, καθένας από τους οποίους γνωρίζει όλους τους άλλους, κυβερνούν τη μοίρα της Ευρώπης. Επιλέγουν τους διαδόχους τους από το δικό τους περιβάλλον. Αυτοί οι άνδρες έχουν τα μέσα στα χέρια τους να βάλουν τέλος στη μορφή του κράτους που θεωρούν παράλογη. "

Walter Rathenau, (1867-1922) Γερμανός πολιτικός και υπουργός Εξωτερικών κατά τη διάρκεια της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης, σε άρθρο στο Wiener Press, 24 Δεκεμβρίου 1921

 

"Η Επιτροπή των 300 είναι προϊόν του Συμβουλίου των 300 της Βρετανικής Εταιρείας Ανατολικών Ινδιών. Η Εταιρεία Ανατολικών Ινδιών ναυλώθηκε από τη βρετανική βασιλική οικογένεια το 1600. Έκανε τεράστια περιουσία στο εμπόριο ναρκωτικών οπίου με την Κίνα και έγινε η μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο στην εποχή της
… Σήμερα, μέσω πολλών ισχυρών συμμαχιών, η Επιτροπή των 300 κυβερνά τον κόσμο και είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από την ατζέντα για τη δημιουργία μιας «Νέας Παγκόσμιας Τάξης» υπό μια «Ολοκληρωτική Παγκόσμια Κυβέρνηση»
. Η Επιτροπή των 300 είναι το Τάγμα της Καλτσοδέτας, με επικεφαλής τη Βασίλισσα Ελισάβετ (Ουίνδσορ) II.
... Επιτροπή 300 μπροστινών οργανώσεων, περιλαμβάνει το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων (Chatham House), τη Λέσχη της Ρώμης, το ΝΑΤΟ, τον ΟΗΕ, το Ινστιτούτο Tavistock, το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR) και όλους τους συνδεδεμένους με αυτό οργανισμούς, τις δεξαμενές σκέψης και ερευνητικά ιδρύματα που ελέγχονται από το Tavistock Institute of Human Relations και το στρατιωτικό κατεστημένο».

John Coleman, 2012

ΠΗΓΗ: 


"REAL WORLD ORDER" ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; (ΜΕΡΟΣ 2)



ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΓΕΘΗ ΕΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ "ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ"
ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΡΕΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠ ΌΨΙΝ ΔΙΟΤΙ Ο "ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ" ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ















Νεότερη Παλαιότερη