Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας κατηγόρησε τους εθνικιστές ότι παρεμπόδισαν την εκκένωση αμάχων

ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ. Η Ρωσία ανακοινώνει κατάπαυση του πυρός, ανοίγει διαδρόμους για έξοδο αμάχων


Το υπουργείο Άμυνας δήλωσε ότι οι εθνικιστές εμποδίζουν την αποχώρηση πολιτών μέσω ανθρωπιστικών διαδρόμων

Φωτογραφία: Kai Pfaffenbach / Reuters

Οι μαχητές των εθνικιστικών ταγμάτων δεν επιτρέπουν στον άμαχο πληθυσμό της Ουκρανίας να φύγει μέσω των ανθρωπιστικών διαδρόμων που οργανώνει ο ρωσικός στρατός. Αυτό αναφέρει το RIA Novosti επικαλούμενο το ρωσικό υπουργείο Άμυνας .

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του τμήματος, οι μαχητές των ριζοσπαστικών σχηματισμών ναρκοθέτησαν την έξοδο από το έδαφος των περικυκλωμένων πόλεων, επέβαλαν απαγόρευση κυκλοφορίας και απείλησαν με σωματική βλάβη στους αποκλεισμένους πολίτες.

Επίσης, το Υπουργείο Άμυνας κατηγόρησε Ουκρανούς εθνικιστές ότι ξυλοκόπησαν μια ομάδα 20 Πακιστανών φοιτητών που προσπαθούσαν να φύγουν μόνοι τους από το Sumy . Διευκρίνισαν ότι τώρα πολλές χιλιάδες αλλοδαποί κρατούνται στο Χάρκοβο και στο Σούμι, συμπεριλαμβανομένων φοιτητών, εις βάρος των οποίων έχουν γίνει συχνότερες οι περιπτώσεις διακρίσεων για φυλετικούς λόγους.


Νωρίτερα, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν , σε συνομιλίες με τον γερμανό καγκελάριο Όλαφ Σολτς , τον κάλεσε να επηρεάσει το Κίεβο στην οργάνωση της εκκένωσης ξένων πολιτών. Ανάλογη συνομιλία είχε και με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν .

………………………………………….

ΣΧΕΤΙΚΑ …

Η Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU) σκότωσε τον Denis Kireev, μέλος της ουκρανικής αντιπροσωπείας στις συνομιλίες με τη Ρωσία.

ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ. ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ !!! ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ “ΑΖΟΦ” !!!

Συνταγματάρχης στρατού των ΗΠΑ- Douglas McGregor – Η αλήθεια για τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:12
01:22

……………………………………………………………………….

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!



πηγη https://alfeiospotamos.gr/2022/03/05/%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%bf%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b7-%ce%bf%ce%b9-%ce%bd%ce%b5%ce%bf%ce%bd%ce%b1%ce%b6%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%83-%ce%b5%ce%bc%cf%80%ce%bf%ce%b4%ce%b9%cf%83%ce%b1%ce%bd/

Νεότερη Παλαιότερη